Regnslag til elcykel og pendlercykler

Billede af elcykler i regnvejrVil du sikre en god vedligeholdelse af din elcykel og dens batteri, så er et regnslag til din cykel en god løsning.

Et regnslag til elcykler kan holde din cykel og dens batteri tør og forlænge levetiden. Regnslaget er nemt at have med og meget anvendeligt uanset om din cykel skal stå ved togstationen, på arbejdspladsen eller der hvor du bor.

Fordelene ved regnslag til elcyklen

Uanset om din elcykel er ny eller gammel, så giver et regnslag god mening. Et regnslag er godt, hvis du ofte er nødt til at parkere din elcykel udenfor, og med de omkring 180 regnvejrsdage vi har i Danmark, er det en fordel. Fugt og længerevarende regn er nemlig ikke godt for elcyklens elektronik og batteriet.

Læs også artiklen om Regntøj til cykling og pendling

Lykken er en tør cykel og et tørt batteri. Når du bruger et regnslag til din el-cykel, så undgår du at komme ud til en våd cykel og dermed også selv blive våd. Uanset om du skal videre eller hjem, så er dette rart at undgå.

Vandtæt, god kvalitet og åndbarhed

Et regnslag skal kunne holde til at vind og vejr, og til at blive pakket op og ned. Vælg et regnslag, som er lavet af et holdbart materiale samt en høj UV-beskyttelse, så du også undgår, det falmer solskinnet.

Når du skal købe et regnslag, så er det vigtigt, at du finder et materiale, som er regntæt, men samtidig lavet at et åndbart materiale, så du undgår batteriet bliver fugtigt. Derfor bør det også have åbninger, som sikrer luftcirkulation. Det er desuden vigtigt, at regnslaget har en elastikkant, så det ikke hænger og blafrer, hvis det blæser lidt.

Se også cykelregnslag og ponchoer hos cykelpartner.dk

Køb den rigtige størrelse

Du kan få regnslag i forskellige størrelser, så husk at undersøge de angivne mål på regnslaget, så du får et der passer til din elcykel. Der findes særlige modeller til ekstra brede styr eller barnestol på cyklen. Regnslaget skal være nemt at pakke sammen. Så kan du have det med i tasken eller i cykelkurven.