Sadeltaske til racercykel – Guide til at finde den bedste

Billede af sadeltaske til racercykelEr du træt af at opbevare slanger, mobiltelefon, multiværktøj i ryglommerne på din cykeltrøje? Så er det måske en idé at investere i en sadeltaske. I denne artikel finder du en lille guide til sadeltasker.

Sadeltasken er en smart og komfortabel taske, som monteres under din sadel. Den kan i teorien bruges på alle cykler forudsat, at den kan monteres. Fordelen er, at du får samlet alle de nødvendige ting eet sted, så du kan have overkroppen fri og cykle ubesværet.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

En sadeltaske er designet til en nem og sikker opbevaring af multiværktøj, cykelslange, kreditkort, minipumpe, nøgler m.m. Størrelse og design kan variere – afhængigt af de behov tasken skal dække.

Nogle tasker har en hård skal, mens andre er designet i kraftigt og fleksibelt vandafvisende materiale. Det anbefales, at du vælger en taske med gode spænder, så tasken kan spændes tæt til cyklen og den ikke kommer til at hænge og dingle under dig.

Læs mere om tasker til cykelferien i artiklen her

Hos flere cykelmotionister er sadeltasken standard, mens andre kun bruger den på de lange ture – og på ferie i bjergene. Er du pendler, kan  sadeltasken også være velegnet til at opbevare en let regnjakke eller lign. Anvendelsesmulighederne er mange.

Billede af forskelligt indhold man kan have i en sadeltaske

I sadeltasken fra PRO kan du opbevare mobiltelefon, ekstra slange, multi tool, dækjern m.m. Tasken har op til 1 liters volumen, når du lyner den op i bunden, så her er god plads. Stropperne gør det muligt at spænde den godt fast.

Tips til at finde den gode sadeltaske
  • Vælg en sadeltaske med en størrelse, så der er plads til det mest basale.
  • Gode spænder gør at sadeltasken ikke ryster rundt.
  • Individuelle lommer til kreditokrt, telefon, værktøj m.m. gør det hurtigt og nemt at komme til dine ting.
  • Med en sadeltaske af vandafvisende materiale og med vandtæt lynlås, opbevarer du dine ting tørt og sikkert.
  • Nogle tasker giver mulighed for, at du kan montere en baglygte – det er smart.

Inspiration: Sadeltasker til racercykel