Bedst i test: Elcykel Gazelle Orange C8 HMS

Gazelle elcykel herre og dame modelDer er godt nyt til dig, som går med tanker om at investere i en elcykel. Forbrugermagasinet “Tænk” har netop kåret elcyklen Gazelle Orange C8 HMS til ’bedst i test’.

Hvad siger testen om Gazelle Orange C8 HMS

Elcyklen blev rost for sin motor, sit display og det automatiske gearskift. Den er overordnet blevet beskrevet en elcykel, som giver en fantastisk køreoplevelse. Det skyldes særligt centermotoren fra Shimano, som trækker godt og som sikrer dig et glidende tråd og tempo på kørslen.

Elcyklen har et avanceret gear, hvor man har mulighed for at vælge, om man vil køre med automatisk gear eller manuelt gear. Det faldt også i testfolkenes smag, ligesom at de beskriver gearet som det mest avancerede gear blandt de testede el-modeller.

Der udover var de også rigtig glade for glade for displayet, som har en stor skærm og giver et godt overblik over blandt andet cyklens fart, gear og assistance.

Læs også artiklen: Guide til valg af elcykel – 4 gode råd

Forbrugerrådet Tænk giver elcyklen karakteren ”Meget god” ved batterihåndtering, display og betjening, generel cykling og cykling med motorhjælp. Derfor ender Orange C8 HMS med en anbefaling fra panelet og som den klare vinder i testen om den bedste elcykel med centermotor.

Elcyklen er produceret i Holland. Den fås både som en herre- og damemodel og cyklen kan købes hos Cykelexperten.dk