Vinter cykelsko og støvler til mountainbike – Vælg de bedste

Vinter cykelsko og støvler til mountainbike – Vælg de bedste
13 votes, 4.15 avg. rating (81% score)

Vinterstøvler cykling

Vinteren er på vej. Det bliver koldere at færdes i skoven på mountainbike, og du skal have nogle varme cykelsko eller vinterstøvler, så du kan holde dine fødder varme tørre. Her i artiklen finder du eksempler på gode vinterstøvler til mountainbike.

Vi ser på:

Er du een dem, som kører mountainbike hele året – og om vinteren? Så ved du, at de steder man først kommer til at fryse efter nogen tid på cyklen er om fødderne, fingrene og på hovedet. Det kan ikke siges mere klart, at varme cykelsko spiller en afgørende betydning for om din tur i skoven bliver god eller dårlig.
Du har valgt en sortering der ikke findes. Derfor er standard sorteringen valgt.

Hold fødderne varme og tørre – hele tiden!

Du kan godt køre med tykke strømper og skoovertræk hen over vinteren, og der fås også en masse gode og tykke skoovertræk designet særligt til vinterbrug, men når sneen og minusgraderne tager til, bliver det svært for mange at holde varmen i mere end en times tid.

Vinterstøvler mountainbike

Med et par vinterstøvler sørger du for at holde fødderne varme og tørre, samtidig med, du har god støtte omkring fod og ankel i den kraftige støvle.

Cykling er ikke en sport, hvor tæer og dine yderste fodled er i megen bevægelse, og når du kører mountainbike er dine fødder nogen gange i kontakt med sne, mudderhuller og vandpytter. Derfor skal fodtøjet være i orden, så du undgår kolde og våde tæer.

Læs også artiklen om cykeltøj til vinter

Vinterstøvler – Priser og kvalitet

Langt de fleste vinterstøvler til mountainbike er vandtætte (Ofte med en Goretex membran) og foret, så din fod holdes varm. Der er ikke så meget hokus pokus over vinterstøvler, da de egentlig bare er en kraftigere og varmere version af dine cykelsko. Nogle vil opleve, at vinterstøvlerne kan virke lidt tungere og en smule klodsede i begyndelsen. Det er de også, men det hjælper, når de er kørt til.

Læs også artiklen: 6 gode træningstips til vintertræning

Prisen for et vinterstøvler til mountainbike ligger nogenlunde på samme niveau, som et par rigtigt gode cykelsko. Når du har købt dem, har du fodtøj i mange år. Du skal forvente en pris mellem 1300 og 2500 kroner for et par vinterstøvler. Kig efter støvler fra Shimano, Diadora, eller Mavic, Northwave.

Køb vinterstøvlerne, så du også kan have et par tykke strømper i dem – det kan blive nødvendigt. God tur i skoven!

Inspiration: Vinterstøvler til mountainbike

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Klik og se flere mtb cykelsko og støvler her