Cykelbukser til dame – Landevej, mtb og indoor cykling

Billede af 2 kvinder der cyklerHvad skal du se efter, når du skal købe cykelbukser til dame. Hvordan får du mest for pengene? Denne artikel giver dig et par tips samt inspiration til nye cykelbukser til spinning, landevej og mountainbike.

Pris og kvalitet på cykelbukser

Leder du efter cykelshorts i store størrelser til dame? Se artiklen her

Cykling er en dyr sport, og det er ofte cykelbukserne mange sparer på. Men det er lige nøjagtig her, at du ikke skal købe det billigste, for du kommer til at tilbringe alle dine timer på cyklen siddende på et stykke stof og den pude, der netop udgør dine cykelbukser. Så den del skal være i orden.

Cykelbuksernes pasform og størrelse

Cykelbukserne skal sidde tæt til din krop. De skal ikke bevæge sig, når du bevæger dig, og afslutningerne på benene skal sidde tæt. Læg mærke til, om bukserne har silikonebånd på indersiden, som holder buksebenet på plads.

Søger du baggy cykelbukser til mtb? Læs artiklen her

Det er også vigtigt at ryggen i bukserne er ventileret – hvis der er tale om bukser med seler – således at din ryg kan trække vejret, og du ikke sveder til. Du skal også være opmærksom på at udskæringen foran er lavet tilpas høj sådan, at du føler at din mave ikke falder ud af bukserne.

Når du køber cykelbukser, er det vigtigt, at du ikke køber dem for store. Mange skal vende sig til, at cykelbukserne sidder meget tæt til kroppen, og køber derfor fejlagtigt cykelbukser i en større størrelse end nødvendigt.

Når du skal købe nye cykelbukser

Cykelshorts dame

– Pasform og afslutning
– Materialet
– Puden – Hvordan er kvaliteten?
– Seler eller ej?
– Ventilation og åndbarhed

Mærker du med fordel kan gå efter: Giordana, Craft, Nalini, Mavic, Assos,

 

Inspiration: Cykelbukser til dame
 landevej, mtb og indoor cykling

 

 

Hvor kan du købe cykelbukser til dame på nettet?

Cykelpartner Stort udvalg i cykelbukser til dame og hurtig levering
Wiggle Over 150 modeller fra alle de kendte mærker
Cykelexperten Cykelshorts fra bl.a. Alé og Assos