Cykelhandsker til vinter – Hold varmen på mtb og racer

Cykelhandsker til vinter – Hold varmen på mtb og racer
15 votes, 3.93 avg. rating (79% score)

cykelhandsker-vinterCykling om vinteren kræver nogle ordentlige cykelhandsker. I denne artikel finder du inspiration , og vi skal se nærmere på, hvad du skal gå efter når skal finde gode vinterhandsker til både mountainbike og racercykel.

Kolde fingre kan spolere en god tur i skoven eller på landevejen. Så køb ikke de billigste. Gode vinterhandsker udemærker sig ved, at de er  vand- og vindtætte og holder kulden langt væk. Samtidig er det en fordel, de er åndbare, så dine hænder ikke bliver fugtige og klamme inde i handsken.

Gelpuder, komfort og plads til fingrene!

Det er desuden helt essentielt, at handsken har gelpuder, som giver god komfort, absorberer stød og yder støtte, når du skal tilbringe mange timer i sadlen. Et par gode handsker har gelpuder, som er placeret ergonomisk korrekt, så de kan give dine hænder den bedste støtte. Langt de fleste vinterhandsker er designet med “Tre fingre”, så du både kan holde varmen og beholder et godt greb om styret, så du nemt kan skifte gear og bremse. Det er at foretrække.

Et godt tip! Køb handskerne i en størrelse, så der er plads til et par ekstra tynde uld fingervanter indenunder. Man ved aldrig, hvor koldt det bliver.

Hør selv folkene bag GripGrab fortælle om vinterhandsken Windster

Inspiration:
vinterhandsker til cykling