Cykelhandsker til vinter – Hold varmen på mtb, gravel & racer

Billede af person der ifører sig varme cykelhandsker til vinterCykling om vinteren kræver varme handsker med gode gelpuder og polstring, som kan give dig et godt greb om styret. I denne artikel finder du inspiration, og vi på, hvad du skal gå efter, når skal finde gode cykelhandsker til mtb, gravel og racercykel.

Kolde fingre kan spolere en god tur i skoven eller på landevejen. Gode vinterhandsker udemærker sig ved, at de er  vand- og vindtætte og holder kulden ude. Samtidig skal de være åndbare, så dine hænder ikke bliver fugtige og klamme inde i handsken.

Men det er ikke nok, at handsken er varm og åndbar – det er også vigtigt, at handsken kan skabe komfort og absorbere stød og rystelser fra styret. Særligt på mountainbiken eller gravelcyklen. Målet må derfor være at købe et par mtb handsker med god polstring og gode gel-puder i håndfladerne.

Vintercykelhandsker:
Gelpuder, komfort og plads til fingrene

Som nævnt skal handskens gel-puder yde komfort og absorbere stød og yder støtte, når du skal tilbringe mange timer i sadlen. Gelpuden er normalt vis placeret ergonomisk korrekt, så de kan give dine hænder den bedste støtte.

Langt de fleste vinterhandsker er designet med “Tre fingre”, så du både kan holde varmen og beholder et godt greb om styret, så du nemt kan skifte gear og bremse. Det fungerer godt på både mountainbike og racercykel.

Læs også artiklen ‘Mtb handsker til dame – sommer, efterår og vinter’

Et godt tip: Køb handskerne i en størrelse, så der er plads til et par ekstra tynde uld- fingervanter indenunder. Man ved aldrig, hvor koldt det bliver.

Inspiration:
Cykelhandsker til vinter

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.