Handsker til mtb – Find de bedste

Handsker til mtb – Find de bedste
12 votes, 4.25 avg. rating (82% score)

mtb-handskerGode cykelhandsker til mountainbike er uundværlige. Handskerne spiller en vigtig rolle, når det kommer til komfort og sikkerhed. Her kan du se, hvad du skal gå efter, når du skal købe nye cykelhandsker.

I artiklen ser vi på:

Gode cykelhandsker til når du skal i skoven

Et par gode cykelhandskernes dæmper stød og slag, og beskytter dine hænder, hvis du er uheldig når du kører i skoven. Det er vigtigt, at handskens håndflade er lavet af slidstærkt materiale, gerne læder eller lign.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

På håndryggen bør handskerne være forsynet med stof eller materiale, så hænderne kan ånde. Langt de fleste vælger handsker med lange fingre. Det fungerer bare bedst i skoven.

Leder du efter vinterhandsker til mountainbike? Kig her

Kvalitet, materiale og størrelse

Er du ude efter et par kvalitetshandsker, som skal holde længere end en sommer, skal du vide, at pris og kvalitet hænger sammen. Kvaliteten i cykelhandsker kommer også til udtryk i materialet og syningerne, som er der hvor handskerne først sætter ud og begynder at falde fra hinanden. Vær også opmærksom på, at velcroen på handskerne er af ordentlig kvalitet.

Når du skal købe cykelhandsker til mountainbike, bør du se efter:
  • Design
  • Pasform og funktionalitet
  • Kvalitet (syninger og materiale)
  • Pris
  • Størrelse (find den rigtige)

10 af de gode cykelhandsker til mtb

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Find din størrelse

stoerrelser på cykelhandskerLangt de fleste cykelhandsker fås i størrelserne extra-small, small, medium, large, XL og ofte XXL. På illustrationen til højre angiver rød håndens længde, mens grøn er håndens omkreds. Find din størrelse i centimeter herunder.

Når du har fundet din størrelse, kan du med fordel købe dem online og spare penge.

Størrelse XS/7 S/8 M/9 L/10 XL/11 XXL/12
Omkreds 15,2 17,8 20,3 22,9 25,9 27,9
Længde 16,0 17,0 18,3 19,3 20,3 21,6

 

Mtb handsker

Handskernes pasform og funktionalitet

mtb-handsker-smart

Mange mtb-handsker er udstyret med et lag på fingerspidserne, så du kan betjene din mobiltelefon, mens du har handskerne på.

Handskerne skal sidde godt og levere god støtte. De skal være lette at tage af igen, når du har fået dem på. Flere handsker har en strip eller lign. Som gør det muligt at trække handsken af.

Gelpuder og støtte

Gelpuderne yder støtte, og den får du brug for, når du skal tilbringe mange timer i sadlen. Gelpuderne skal være af god kvalitet, så de ikke føles flade efter en time på cyklen. Læg mærke til om gelpuderne er placeret ergonomisk korrekt, så de kan give dine hænder den bedste støtte.