Spinningbukser til herre og dame

spinningbukserI denne artikel finder du nogle gode spinningbukser til både dame og herre, som er velegnet til spinning. Vi har fokuseret på at finde nogle cykelbukser, hvor prisen er i bund og kvaliteten god.   

Hvilke cykelbukser skal du vælge?

Når du går til spinning, kommer du virkelig til at svede, og dit tøj – og ikke mindst dine bukser og trøje – bliver gennemblødt af sved. Det er derfor vigtigt, at du vælger nogle bukser, hvor materialet kan holde til belastningen af sveden. Konklusion: Bukserne behøves ikke at være de dyreste, men kvaliteten god.

Cykelbukser i store størrelser til mænd? Læs artiklen her

Køb nogle cykelbukser, som du udelukkende vil bruge til spinning. Vi anbefaler, du bruger cykelbukser eller tights med siddepude. De er mere komfortable, og så undgår du at få ondt bagi efter træning.

Buksernes pasform og størrelse

Cykelbukserne skal sidde tæt til din krop. De skal ikke bevæge sig, når du bevæger dig, og afslutningerne på benene skal sidde tæt. Læg mærke til, om bukserne har silikonebånd på indersiden, som holder buksebenet på plads.

Det er også vigtigt at ryggen i bukserne er ventileret – hvis der er tale om bukser med seler – således at din ryg kan trække vejret, og du ikke sveder til. Du skal også være opmærksom på at udskæringen foran er lavet tilpas høj sådan, at du føler at din mave ikke falder ud af bukserne.

Når du køber cykelbukser, er det vigtigt, at du ikke køber dem for store. Mange skal vende sig til, at cykelbukserne sidder meget tæt til kroppen, og køber derfor fejlagtigt cykelbukser i en større størrelse end nødvendigt.

Hvor kan du købe cykelbukser og shorts billigt på nettet?

Cykelpartner Se mere end 80 cykelbukser til herre og dame
Wiggle Over 300 modeller til herre og dame fra alle de kendte mærker
Cykelexperten Cykelshorts fra bl.a. Alé og Assos

Skal man vælge bukser med og uden seler?

Når det kommer til bukser med seler eller ej, er det meget individuelt, hvad man vælger. Har man først kørt i bukser med seler, så har de fleste tendens til at blive ved med det. Men når du spinner, er der også mange, som foretrækker cykelbukser uden seler, så man netop undgår sveden og det kropsnære.

Husk drikkedunk, håndklæde og et par gode spinningsko, når du skal til spinning. God fornøjelse!

Udvalgte spinningbukser til herre

 

Vil du se flere cykel- og spinningbukser til herre?

 

Udvalgte spinningbukser til damer

Vil du se flere cykel- og spinningbukser til damer?