Tilbehør til Garmin GPS cykelcomputer – Find det du mangler

Tilbehør til Garmin GPS cykelcomputer – Find det du mangler
5 votes, 3.60 avg. rating (77% score)

Tilbehør til garmin GPS cykelcomputerDer findes en masse forskelligt tilbehør til Garmins GPS cykelcomputere – især de nyere modeller. Du kan få alt fra beslag, holdere, ledningsæt, kadencesensor, pulsmåler, covers og meget andet. Her skal vi se på til tilbehør til Garmin GPS. 

Udviklingen indenfor cykelcomputer med GPS går stærkt. Garmin er en af de producenter, som er toneangivende på markedet, og de er ikke blot gode til at levere et stykke teknologi i form af en GPS. De formår også at integrere deres produkter, udvikle en masse spændende ting omkring og til dem i form af tilbehør, software, målere og monteringsmuligheder, som forbedrer oplevelsen og gør det nemmere at bruge GPS ´en – uanset om du kører landevej eller mountainbike.

Læs også artiklen Cykelcomputer med GPS – De bedste fra Garmin

Garmin leverer et bredt sortiment af tilbehør, ekstraudstyr og reservedele til deres GPS cykelcomputere. Du finder alt fra covers, pulsure, kadencesensor, frontbøjler, holdere, fjernbetjening, pods, velcroremme, navigationskort og lignende udstyr, som kan tilsluttes eller bruges sammen med din Garmin cykelcomputer.

Tilbehør til Garmin GPS cykelcomputer