Spinningtøj til dame – Se hvad du skal bruge

Damer som sidder på spinningcykelSpinning eller indoor cykling er en fantastisk måde at styrke både kondition og forbrænding. Denne artikel er henvendt dig, som leder efter spinningtøj til dame og søger inspiration til at opgradere beklædning og udstyr.

I artiklen kigger vi på:

Gode råd til køb af spinningtøj til dame

Spinning og cykling på hometrainer er sjovt, og man sveder rigtigt meget. Pulsen er høj, og det er en fantastisk måde at styrke sin kondition og tabe sig på. Det vigtigste udstyr er dine cykelsko, bukser og trøje/ top.

billede af spinnintoej til dame

Cykelsko til spinning

Langt de fleste bruger ganske almindelige landevejs-cykelsko til hometrainer og spinning. Det vigtigste er, at dine cykelsko passer dig, at der er masser af ventilation til udluftning i dem og at de har gode justeringsmuligheder. En sko, som sidder godt, giver den bedste kraftoverførsel til pedalen.

Husk også, at skoene skal have huller i sålen til at montere ”Delta” klamper, som er det mest brugte på spinningcykler. Læs artiklen om valg af spinningsko og se flere modeller

Tøj til spinning

Når du cykler indendørs, kommer du virkelig til at svede, og dit tøj – ikke mindst dine bukser og top – bliver gennemblødt af sved. Cykeltrøjen skal derfor være åndbar og den må gerne være “quick dry”, så den tørrer hurtigt. Vælg noget cykeltøj, hvor materialet på sigt kan holde til belastningen af sveden.

Tøj til spinning har ofte også nogle praktiske fordele, som du kan gå efter. Det kan være at trøjen har nogle ventilerende stykker stof eller du kan lyne den ned i halsen, hvis det bliver for varmt.

Det kan også være at cykelbukserne har seler, eller trøjen ekstra lommer, du kan opbevare nøgler i og lign. Konklusionen må være, at du ikke skal købe det billigste, men gå efter tøj som er designet til indendørs cykling.

Læs artiklen her om valg af cykelbukser til spinning – og bliv klogere

Inspiration: Cykeltrøjer til spinning

Cykeltrøje med korte ærmer og toppe er ideelt til spinning. Det gælder om, at have noget som er komfortabelt og behagelige at dyrke spinning i. Om det er med korte ærmer eller ingen ærmer. Nogle vælger en svedtransporterende trøje. Læs mere i artiklen om svedundertrøjer til damer her

Designet bør være smart og praktisk og stoffet åndbart og hurtigtørrende. Det er en fordel, at du kan lyne trøjen ned i halsen, hvis det bliver for varmt, men alligevel uden at åbne trøjen. Nogle trøjer har en silikonekant nederst i ryggen, så den ikke kravler op ad ryggen. Det er værd at foretrække.

Se flere cykeltrøjer til damer hos Cykelpartner.dk

 

Drikkedunke til cykling

 

Inspiration: Cykelsko til spinning

Cykelsko til spinning er kendetegnet ved at være i godt materiale, have god pasform og en god indersålen. Langt de fleste sko har 3 velcrolukninger, for at styrke pasform, komfort og kraftoverførsel til pedalen. Husk at skoen skal have god ventilation og passe til alle pedalsystemer.

 

Inspiration: Cykelbukser til spinning

Cykelbukser til spinning kendetegnes ved at være designet til kvindens anatomi og have et godt indlæg (en god pude), som giver dig en god komfort på sadlen. Bukserne har en god pasform og de skal være åndbare.

Det er op til dig, hvorvidt du foretrækker bukser med seler eller ej. Det afhænger lidt af stil, og om du vil bruge nogle bukser som velegnet til både spinning og landevejscykling. Husk at bukserne bør have en silikonekant i buksebenene, så de ikke glider op.

Hvor kan du købe cykelbukser og shorts billigt på nettet?

Cykelpartner Se mere end 80 cykelbukser til herre og dame
Wiggle Over 300 modeller til herre og dame fra alle de kendte mærker
Cykelexperten Cykelshorts fra bl.a. Alé og Assos