Cykelshorts i store størrelser

Billede af cykelryttere i et felt med iført cykelshorts i store størrelser

Cykelshorts i store størrelser er ikke altid nemme at finde i en sport, hvor idealet er små magre og trimmede atleter. Heldigvis kan du finde cykelshorts til mænd og kvinder i store størrelser – hvis du kigger de rigtige steder.  Vi ser på cykelshorts fra Xtreme og Diadora.

Leder du efter cykelbukser i store størrelser til damer? Læs mere her

Du har sikkert allerede opdaget, at det kan være svært at finde cykeltøj over størrelse XXL. Når det er sagt er der producenter, som laver godt cykeltøj i store størrelser, men vær opmærksom på, at cykelshorts kan være lidt af en jungle, når det kommer til størrelser.

De forskellige producenter opererer ikke altid med de samme størrelser, så en Large fra et italiensk mærke er nødvendigvis ikke det samme som en Large fra en dansk tøjproducent. Men det er ikke noget problem, når du har en størrelsesguide ved hånden, og det får du her i artiklen.

Cykelshorts: Hvad skal du gå efter?

Når du tilbringer alle dine timer på cyklen – siddende i dine cykelbukser – er puden og et stykke stof er det eneste mellem dig og din sadel. Puden – også kaldet indlægget – i dine cykelshorts er af stor betydning. Den skal eliminere vibrationer og yde ekstra støtte og komfort, når du bevæger dig.

Størrelsen ligeledes meget vigtig. Cykelshorts skal sidde helt til, så puden ikke kan flytte/bevæge sig, når du cykler. Læg også mærke til, om bukserne har silikonebånd på indersiden, som holder buksebenet på plads.

Mange foretrækker cykelshorts med seler, som kan holde bukserne oppe, og sikre pasformen hele vejen rundt. Vælger du seler, bør stofstykket bagpå være ventileret, så din ryg kan trække vejret. Du skal også være opmærksom på at udskæringen foran er lavet tilpas høj sådan, at du føler at din mave ikke falder ud af bukserne.

Cykelshorts i store størrelser fra Shimano

Det anerkendte mærke Shimano laver cykelshorts i store størrelser, hvor du kan finde et bredt udvalg af cykelshorts og cykelbukser – med og uden seler til landevej, indoor, gravel og mountainbike.

Cykelbukserne er produceret i åndbart, svedtransporterende og hurtigtørrende materiale. Modellerne rangerer fra de helt billige modeller til cykelshorts til den kvalitetsbevidste motionist.

Gå på opdagelse i mere en 60 cykelbukser til herre hos Cykelpartner.dk

Cykelshorts i store størrelser fra Diadora

Italienske Diadora har været et anerkendt cykeltøjmærke i flere år, og er kendt for at sætte komfort og en god pude i højsædet – og så til en fornuftig pris. Mange af Diadoras cykelshorts er lavet i åndbart, svedtransporterende og hurtigtørrende materiale. Du kan finde størrelser op til 3XL.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Se flere cykelshorts i store størrelser fra Diadora