Sigma cykelcomputer med GPS


Warning: file_get_contents(/var/www/cykelmotion-online.dk/public_html/wp-content/plugins/product-feed-viewer/templates/template4new.tpl) [function.file-get-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/cykelmotion-online.dk/public_html/wp-content/plugins/product-feed-viewer/function.php on line 129
Sigma cykelcomputer med GPS
6 votes, 3.83 avg. rating (78% score)

Sigma-Cykelcomputer-gpsLeder du efter en god cykelcomputer med GPS – som er billig og har de fleste funktioner? Så kan en Sigma GPS måske være noget for dig. I denne artikel ser vi nærmere på cykelcomputere med GPS fra tyske Sigma.

I artiklen ser vi på:

I modsætning til Garmin, som er toneangivende på markedet for cykelcomputere med GPS, er tyske  Sigma mere beskeden i produktudviklingen. Her får du få GPS-modeller, men til billigere penge end Garmin, Polar og Wahoo Fitness. Men lad dig ikke bekymre af prisen – Sigma kan godt levere, når det kommer til at lave gode robuste cykelcomputere med mange funktioner.

I følge Sigma er det målsætningen at levere cykelcomputere til motionisten og den semiprofessionelle med mange af de kendte funktioner som hastighed, distance, kaloriemåler, rute-navigation, bluetooth, integration til Strava og meget andet. Oveni dette har Sigma også udviklet deres helt eget software  – Sigma Sport Data Center – hvor du overføre dine data.

De nyeste Sigma Rox GPS cykelcomputere

Med Sigma GPS Rox serien får du en fornuftig cykelcomputer med bl.a. Hastighedsmåling (mindste, højeste og gennemsnitlige), kalorier, distance, ruteangivelse og så er den vandtæt. Cykelcomputeren henvender sig til dig som vil have en GPS uden at skulle give alt for mange penge. Cykelcomputeren er nem at betjene og batteritidwn er lang.

Sigma Rox 11.0 er topmodellen i Rox-familien med en masse funktioner og bl.a. integration til Strava, hvor du kan overføre din træningsture. Bliv klogere på Sigma Rox 11.0 modellen i videoen her.

Derfor skal du vælge en cykelcomputer med GPS?

Cykelcomputer med GPS er i en rivende udvikling – både hvad registrering og visning af dine træningsdata angår, men også når det kommer til at forbinde til den verden der omgiver GPS´en.

Er du interesseret i datagrundlaget for din træning, er her noget at komme efter, da mange af cykelcomputere registrerer alt fra distance, puls, gennemsnitfart, højdemeter og meget andet. Det er ikke helt uden grund, at mange oplever cykelcomputeren som et utroligt motiverende træningsværktøj.

Cykeltræning har fået en ny digital dimension efter Endomondo og i særdeleshed Strava har set dagens lys. Her kan du bl.a. uploade dine træningsdata, sammenligne dine præstationer, finde inspiration og interagere med ligesindede cykelelskere. Ser man på, hvor sporten og markedet bevæger sig hen, bør du investere i en cykelcomputer, hvor du kan overføre dine data – enten via bluetooth eller med ledning.

Læs også artiklen om Cykelcomputere fra Garmin – de bedste med GPS

5 cykelcomputere med GPS i samme klasse

Klickfix MultiClip -Tilbehør for styradapter
Pris: 69,00  
Klickfix MultiClip Plus - Tilbehør for styradapter
Pris: 69,00  
Topografiskkort Tyskland Garmin
Pris: 199,80  
Ekstrabeslag lang til Garmin Edge cykelcomputer
Pris: 269,00  
Lezyne Macro GPS HR Loaded - Cykelcomputer - Bundle med pulsbælte
Pris: 769,30