Cykelbriller fra Oakley – de fedeste briller i feltet

Cykelrytter med cykelbriller fra Oakley

Går du også med tanker om at købe et par Oakley cykelbriller? I denne artikel skal vi se lidt på, hvorfor de der briller fra Oakley er så fantastiske, og så kan du lade dig inspirere blandt mere end 10 briller.

Oakley sidder på på tronen som førende indenfor sports- og cykelbriller og ikke uden grund – Det amerikanske firma leverer briller til eliten indenfor stort set alle idrætsgrene, hvor briller er nødvendige, lige fra cykling, mountainbike, golf, ski, snowboard, løb og meget andet.

Cykelbriller oakley

Men hvad er det, de der Oakley cykelbriller kan? Man siger, at brillerne er så smarte og effektive og bringer så meget værdi ind i din sport, at når først du har prøvet dem, kan du ikke undvære dem.

Cykelbriller fra Oakley er kendetegnet ved tidsløst og enkelt design. Brillerne er lavet i plastic, som gør dem lette og funktionelle. De bliver udviklet og testet i samarbejde med atleter og det amerikanske militær. Det betyder, at brillerne er lavet til de bedste, og så opfylder de en række krav til performance og sikkerhed.

Hvor kan du købe Oakley cykelbriller på nettet?

Wiggle Stort udvalg af Oakley cykelbriller – Billigere end i Danmark

Linserne – udviklet til landevejen

Oakleys linser er lavet af Plutonite, som er deres egen kvalitetstestede optiske polycarbonat – de kalder det High Definition Optics. Linserne på Oakleys briller er store, så du får et fremragende udsyn med 100% UV-beskyttelse af dine øjne.

Stort set alle briller fra Oakley kommer med en linse fra enten PRIZM- eller Iridium-serien. Begge er velegnet til cykling. PRIZM-serien er det sidste nye, og kort fortalt har serien den egenskab, at den forbedrer kontrasten i forskellige omgivelser.

Læs også artiklen ‘Cykelbriller til landevej og mtb – nogle af de bedste’

Brillerne i PRIZM Road-serien er lavet specielt til dig der kører racercykel, idet at den skaber kontrast i asfalten, så du bedre kan se konturer og ændringer i vejens overflade. Du ser bedre, og det øger sikkerheden. Er du ude efter en brille til mountainbike, kan du med fordel undersøge PRIZM trail serien, idet at den er skabt til at skabe kontraster i terrænet og skoven – blandt de farver, som gør sig gældende der.

Generelt passer de briller til alle ansigtsformer, men vær opmærksom på, at der på nogle briller står angivet, om brillen er særligt egnet til smalle eller brede ansigter. Som standard følger der altid to forskellige næsebroer (gummistykket) med, når du bestiller en Oakley cykelbrille.

Inspiration: Cykelbriller fra Scott