Cykelcomputer med GPS – De bedste fra Garmin

Billede af 3 Garmin cykelcomputere med GPSCykelcomputer med GPS kan give dig info hastighed og kilometertal, men den kan også blive din bedste træningsmakker og værdifuld, hvis du ikke kan finde vej. I denne artikel vil vi præsentere dig for nogle af Garmins bedste cykelcomputere med GPS.

Derfor skal du vælge en cykelcomputer med GPS

garmin-cykelcomputer-onMange mener, at en cykelcomputer med GPS være med til at øge din motivation og interesse for træning, fordi den giver dig masser af muligheder end den gængse cykelcomputere. GPS´en kan bruges som ruteredskab, og du kan lave og gemme dine egne ruter. Du kan også monitorere din træning via puls- eller kadencemåler, ligesom cykelcomputeren også lader dig overføre din træningsdata trådløst via bluetooth.

Ja, og så er GPS´en jo helt ideel, når du vil se og bearbejde dine træningsdata på eksempelvis Strava, Endomondo eller Garmins eget ‘Garmin Connect‘, hvor du kan uploade kilometertal, tider, ruter, højdemeter og så kan du konkurrere med venner og bekendte. Hvis du er typen, som gerne vil forbedre din træning, så skal du vælge en cykelcomputer med GPS.

Som du kan se på billedet, er cykelcomputeren nem at montere i cyklens cock pit, så du kan følge din rute, holde øje med data eller betjene den, mens du er på cyklen.

Hvorfor en cykelcomputer fra Garmin?

Der findes flere spillere på markedet, men Garmin er én af de største og mest nævneværdige producenter. Garmin har i flere år specialiseret sig i navigationssystemer, og til cykelverdenen producerer Garmin sportsnavigation til alle niveauer – fra cykelmotionisten til den professionelle rytter.


Garmins seneste skud på stammen: Garmin Edge 1030

Fordelen ved en cykelcomputer fra Garmin ligger bl.a. i alle dens funktioner og muligheden for at udvide med topografiske kort. Garmins cykelcomputere er også den foretrukne GPS indenfor mountainbike, hvor du kan få topografisk kort og ruter med de danske skove. Du kan jo både bruge din GPS cykelcomputer på landevejen og i skoven.

5 populære cykelcomputere fra Garmin

Fem af de populæreste cykelcomputere fra Garmin, som vi mener henvender sig til cykelelskere på alle niveauer.

Cykelcomputer Garmin Edge 1030 GPS

Garmin Edge 1030 er en opdatering af Edge 1000. Designet er slankt med en stor 3,5″ touchskærm, samt en lovet batterilevetid på op til 20 timer. GPS´en tilsluttes med ANT+, Wi-Fi eller Bluetooth, så du kan tilpasse den cykel- og motionsapps du bruger.

Derudover er der i denne model fokus på rytter til rytter meddelelser, kort, Trendline Popularity Routing, indlæsning af dine favoritruter samt navigationsværktøjer, som er kompatibel med Garmins cykeltilbehør.

Se prisen på Garmin Edge 1030

 

Garmin GPS

Cykelcomputer Garmin Edge 130 GPS

Garmins ultra lette og lille cykelcomputer indeholder flere funktioner, end man lige skulle tro ved første øjekast. Især når man sammenligner med andre cykelcomputere i samme størrelse og prisklasse.

Ikke alene giver computeren dig adgang til alle de informationer, du kan ønske dig om din cykeltur, du får også præcis satellitnavigation, mulighed for at forbinde med powermeters og så er den naturligvis i kompatibel med både ANT+ og Bluetooth Smart (BLE) sensorer.

Se prisen på Garmin Edge 130

Billede af Garmin 830

Cykelcomputer Garmin Edge 830

Her får du Garmins nye Edge 830 cykelcomputer, som er arvtageren efter den kendte Edge 810 har efterhånden været på banen i en del år. Edge 830 er det perfekte valg til dig, som ønsker at optimere din træning, planlægge ruter, måle dine resultater og udnytte computerens teknologi. GPS’ en har den samme robusthed, det gode display og de mange features som dens forgænger.

Nyt skal nævnes at 830 er endnu mere kompatibel med eks. Strava og andre trænings-apps og så kan du selvfølgelig sætte den op til at kunne modtage og vise beskeder fra sociale medier. Du kan også bruge den til at holde styr på hvor dine venner befinder sig, under et løb, ligesom du kan sende besked til dem og din familie om, hvor du er.

Se prisen på Garmin Edge 830

 

Cykelcomputer Garmin Edge 820 GPS

Edge 820 er udstyret med mange smarte funktioner, og den kan kobles på både pulsbælte, speedsensorer og kadencesensorer. Edge 820 har samme størrelse som Edge 520, og den er udstyret med en touchskærm med en høj opløsning, der er yderst nem at betjene, og som også kan betjenes med handsker. Edge 820 har et lækkert design, som gør den nem at have med; og de mange funktioner vil enhver cykelentusiast sætte pris på.

Se prisen på Garmin Edge 820 GPS

Garmin 130 edge mtb bundle

Cykelcomputer Garmin Edge Mtb 130 bundle GPS

Garmins Edge mtb 130 er også et relativt nyt skud på stammen. Cykelcomputeren er let og lille, men trods den størrelse er den fuld af smarte og brugbare funktioner. Edge 130 cykelcomputer giver adgang til alle de informationer, du måtte få brug for på din tur, du får også adgang til præcis satellitnavigation og mulighed for at forbinde til powermeters.

Edge 130 er naturligvis kompatibel med både ANT+ og Bluetooth Smart (BLE) sensorer. Denne mtb bundle indeholder også en holder – eller beslag – så din GPS kan sidde stabilt på din mtb, når du kører på sporet. Du får også et silikonecover, der yder computeren ekstra beskyttelse i vind og vejr. Sidst skal nævnes muligheden for at betjene cykelcomputeren med en særlig fjernbetjening, så du kan betjene den uden at løfte hånden fra styret.

Se prisen på Garmin Edge 130 bundle

 

Hvor kan du købe cykelcomputer med GPS på nettet?

Cykelpartner Se alle GPS ´erne fra Garmin – Hurtig levering
Wiggle GPS´er fra Garmin, Suunto, Leyzne, Polar – Stort udvalg
Cykelexperten De kendte cykelcomputere fra Wahoo og Garmin
Logo fri bike shop Cykelcomputere fra Garmin, Cateye og Innergy

 

Mangler du tilbehør til din Garmin GPS?

Garmin leverer et bredt sortiment af tilbehør, ekstraudstyr og reservedele til deres cykelcomputere. Du finder alt fra covers, pulsure, kadencesensor, frontbøjler, holdere, fjernbetjening, pods, velcroremme, navigationskort og lignende udstyr, som kan tilsluttes eller bruges sammen med din Garmin cykelcomputer.

garmin-gps-tilbehoer

 

Se hele oversigten med tilbehør til Garmin cykelcomputere her