Cykelcomputer med GPS – De bedste fra Garmin

Cykelcomputer med GPS – De bedste fra Garmin
25 votes, 3.64 avg. rating (74% score)

garmin-cykelcomputer-med-gpsCykelcomputer med GPS kan give dig info hastighed og kilometertal, men den kan også blive din bedste træningsmakker og værdifuld, hvis du ikke kan finde vej. I denne artikel vil vi præsentere dig for nogle af Garmins bedste cykelcomputere med GPS.

Derfor skal du vælge en cykelcomputer med GPS

garmin-cykelcomputer-onMange mener, at en cykelcomputer med GPS være med til at øge din motivation og interesse for træning, fordi den giver dig masser af muligheder end den gængse cykelcomputere. GPS´en kan bruges som ruteredskab, og du kan lave og gemme dine egne ruter. Du kan også monitorere din træning via puls- eller kadencemåler, ligesom cykelcomputeren også lader dig overføre din træningsdata trådløst via bluetooth.

Ja, og så er GPS´en jo helt ideel, når du vil se og bearbejde dine træningsdata på eksempelvis Strava, Endomondo eller Garmins eget ‘Garmin Connect‘, hvor du kan uploade kilometertal, tider, ruter, højdemeter og så kan du konkurrere med venner og bekendte. Hvis du er typen, som gerne vil forbedre din træning, så skal du vælge en cykelcomputer med GPS.

Som du kan se på billedet, er cykelcomputeren nem at montere i cyklens cock pit, så du kan følge din rute, holde øje med data eller betjene den, mens du er på cyklen.

Hvorfor en cykelcomputer fra Garmin?

Der findes flere spillere på markedet, men Garmin er én af de største og mest nævneværdige producenter. Garmin har i flere år specialiseret sig i navigationssystemer, og til cykelverdenen producerer Garmin sportsnavigation til alle niveauer – fra cykelmotionisten til den professionelle rytter.


Garmins seneste skud på stammen: Garmin Edge 1030

Fordelen ved en cykelcomputer fra Garmin ligger bl.a. i alle dens funktioner og muligheden for at udvide med topografiske kort. Garmins cykelcomputere er også den foretrukne GPS indenfor mountainbike, hvor du kan få topografisk kort og ruter med de danske skove. Du kan jo både bruge din GPS cykelcomputer på landevejen og i skoven.

6 populære cykelcomputere fra Garmin

Seks af de populæreste cykelcomputere fra Garmin, som vi mener henvender sig til cykelelskere på alle niveauer.

Cykelcomputer Garmin Edge 1030 GPS

Garmin Edge 1030 er en opdatering af Edge 1000. Designet er slankt med en stor 3,5″ touchskærm, samt en lovet batterilevetid på op til 20 timer. GPS´en tilsluttes med ANT+, Wi-Fi eller Bluetooth, så du kan tilpasse den cykel- og motionsapps du bruger. Derudover er der i denne model fokus på rytter til rytter meddelelser, kort, Trendline Popularity Routing, indlæsning af dine favoritruter samt navigationsværktøjer, som er kompatibel med Garmins cykeltilbehør.

Se prisen på Garmin Edge 1030

 

Garmin GPS

Cykelcomputer Garmin Edge 130 GPS

Garmins ultra lette og lille cykelcomputer indeholder flere funktioner, end man lige skulle tro ved første øjekast. Især når man sammenligner med andre cykelcomputere i samme størrelse og prisklasse. Ikke alene giver computeren dig adgang til alle de informationer, du kan ønske dig om din cykeltur, du får også præcis satellitnavigation, mulighed for at forbinde med powermeters og så er den naturligvis i kompatibel med både ANT+ og Bluetooth Smart (BLE) sensorer.

Se prisen på Garmin Edge 130

 

Garmin Edge 810

Cykelcomputer Garmin Edge 810

Klassikeren fra Garmin. Edge 810 har efterhånden været på banen i en del år, men den er stadig populær og det skyldes den størrelse, robusthed og de mange features. Edge 810 har selvfølgelig touch screen, pålidelig GPS, med  kort, navigation og avanceret træningsoverblik. Du kan selvfølgelig koble Edge 810 til Strava via Bluetooth og så er der andre smart phone features som LiveTrack m.m.

Se prisen på Garmin Edge 810

 

Cykelcomputer Garmin Edge 820 GPS

Edge 820 er udstyret med mange smarte funktioner, og den kan kobles på både pulsbælte, speedsensorer og kadencesensorer. Edge 820 har samme størrelse som Edge 520, og den er udstyret med en touchskærm med en høj opløsning, der er yderst nem at betjene, og som også kan betjenes med handsker. Edge 820 har et lækkert design, som gør den nem at have med; og de mange funktioner vil enhver cykelentusiast sætte pris på.

Se prisen på Garmin Edge 820 GPS

 

garmin-edge-520-med

Cykelcomputer Garmin Edge 520 GPS

Garmin Edge 520 er lillebroderen til 810´eren, men lad dig ikke narre. GPS´en har bl.a. Pulsmåler, hastighedssensor, kadencesensor og trods det kompakte design, har Garmin udstyret Edge 520 med en 2,3″ skærm med høj opløsning, der giver et godt billede under alle lysforhold. Cykelcomputeren er velegnet på alle niveauer, og et godt sted at starte, hvis du vil have en cykelcomputer af god kvalitet i et ordentligt prisleje.

Se prisen på Garmin Edge 520

 Garmin 510Garmin Edge 510

Edge 510 er lillebroderen til 520´eren, og den har en kompakt touch screen cykelcomputer med alle de klassiske muligheder for at registrere avanceret træningsdata. Edge 510 har mange fine online-features via din via smart phone. Cykelcomputeren er velegnet på alle niveauer, og et godt sted at starte, hvis du vil have en cykelcomputer af god kvalitet i et ordentligt prisleje.

Se prisen på Garmin Edge 510

Cykelcomputer Garmin Edge 20

Klassens mindste GPS-cykelcomputer, som giver dig mulighed for at registrere hvor langt, hvor hurtigt og hvor meget du cykler. Med Garmin Edge 20 slipper du for lange og komplicerede opsætninger, når du har tændt for cykelcomputeren og trykket start, er den klar. Cykelcomputeren er kompakt og holdbar, og velegnet til hverdags- og træningsture. Det kompakte design gør også, at cykelcomputeren er ideel at medbringe på ferier og rejser.

Se prisen på Garmin Edge 20

garmin-edge-touring

Cykelcomputer Garmin Edge Touring Plus

Touring Plus GPS´en er en anden boldgade, da den er udviklet med henblik på at understøtte dig i at ‘finde vej’ i stedet for at monitorere din træning. Det gør Touring Plus velegnet til almindelig cykling, mountainbiking og i særdeleshed turcykling. Kort og godt: Garmin Edge Touring Plus er navigation hjælper dig med at finde vej, og den kan lave cykelruter ud fra dine krav.

Se prisen på Garmin Edge Touring

Hvor kan du købe cykelcomputer med GPS på nettet?

Cykelpartner Se alle GPS ´erne fra Garmin – Hurtig levering
Wiggle GPS´er fra Garmin, Suunto, Leyzne, Polar – Stort udvalg
Cykelexperten De kendte cykelcomputere fra Wahoo og Garmin

 

Mangler du tilbehør til din Garmin GPS?

Garmin leverer et bredt sortiment af tilbehør, ekstraudstyr og reservedele til deres cykelcomputere. Du finder alt fra covers, pulsure, kadencesensor, frontbøjler, holdere, fjernbetjening, pods, velcroremme, navigationskort og lignende udstyr, som kan tilsluttes eller bruges sammen med din Garmin cykelcomputer.

garmin-gps-tilbehoer

 

Se hele oversigten med tilbehør til Garmin cykelcomputere her

 

Andre cykelcomputere med GPS (som ikke er Garmin)

Vi har samlet et par forskellige andre cykelcomputere med GPS fra bl.a. Sigma og Polar