Cykeltrøjer med lange ærmer – Hold varmen når du cykler

Cykeltrøjer med lange ærmer – Hold varmen når du cykler
10 votes, 4.00 avg. rating (79% score)

cykeltroejer-lange-aermerDu har brug for en god langærmet cykeltrøje, når du cykler i skoven og på landevej sidst på året. Denne artikel vil vise dig nogle gode langærmede trøjer, som passer til de flestes behov og pengepung.

Vi ser på:

En langærmet cykeltrøje er en god investering

En cykeltrøje med lange ærmer er et must,  når du træner i det sene efterår og om vinteren. Det er vigtigt, at du investerer i en trøje, hvor materialet både sørger for at du kan holde varmen, samtidigt med huden får lov at ånde, så sved og fugt, kan udledes fra trøjen. Cykeltrøjen skal selvfølgelig også have en høj grad af vind- og vandtæthed. Tilsidst skal du være opmærksom på, at cykeltrøjen er praktisk anvendelig med praktiske lommer, lynlåse og funktioner, så du kan bære alle dine ting og, de er til at komme til uden, du skal have trøjen af og lign.

Priser og størrelser

Du skal regne med at en god trøje koster lidt ekstra. Til gengæld kan du bruge den i mange år, og investerer du i kvalitet, kan du være sikker på, at du kan holde varmen på cyklen, selv når det er rigtigt koldt.

Med andre ord: Køb en trøje, du kan bruge i foråret og til efteråret. Husk, den skal ikke være for lille, for du skal kunne have en god svedundertrøje indenunder. Det er vigtigt at finde den rigtige størrelse, så vi har knyttet en størrelsestabel til hver trøje – alt du skal gøre er bare at klikke og finde din størrelse.

Cykeltrøjer til efterår og tidlig vinter