Cykeltøj: Tips om løse ærmer, knæ og løse ben

Cykeltøj: Tips om løse ærmer, knæ og løse ben
12 votes, 4.00 avg. rating (79% score)

knae-varmer-cyklingArmvarmere, løse knæ og benvarmere er noget af vigtigste i cykelrytterens garderobe. Langt de fleste har oplevet at tage hjemmefra for halvvejs på træningsturen at indse, at man enten har fået for lidt eller for meget tøj på. Se hvordan du kan disponere din påklædning med løse ben, ærmer eller knæ, så du får en god træningstur.

I artiklen ser vi på:

Armvarmere, løse knæ og ben er skræddersyet til det danske ustadige klima. Det er nemt at opbevare og iføre sig et par løse knæ eller ærmer, hvis det bliver koldt, og skifter temperaturen, kan du smide dem om i ryglommen på sin trøje. Mest af alt skal løse ærmer, knæ og ben sørge for, at du kan holde varmen. Derfor bør du ikke forveksle dem med støttebind eller kompressionstøj. De har kun den funktion, at de skal yde beskyttelse mod vind og vejr.

Hvad skal du gå efter?
  • Materiale – indvendig fleece der holder dig varm
  • Ergonomisk design og god pasform
  • Størrelse
  • Farve, reflekser og synlighed

Vær opmærksom på, at materialet bør være isolerende og åndbart – gerne microfleece, som holder varmen og giver en god komfort. Pasformen skal også være i orden, så du føler at de sidder tæt om dit ben eller arm. Læg mærke til, om der er ordentlige afslutninger i form af Silikone-rip, som sørger for, at ærmet eller benet ikke glider ned. Det optimale er, at de sidder tæt om dine arme og ben.

Køb dem ikke for små. Overvej om du skal brug dem til foråret eller efteråret, hvor du skal have en svedundertøj på indenunder. Omvendt skal de heller ikke være for store, så de glider ned. Mange vælger at investere i løse ærmer og knæ med enten refleks eller med en fluorescerende farve, som gør dig ekstra synlig i trafikken. Det er en god idé.
&nbsp:

 Armvarmere og løse ærmer

Vi har valgt et udpluk af armvarmere som er velegnet til motionisten og den professionelle. Her er fokus på pasform og kvalitet, så du kan holde varmen på cykelturen.

Benvarmere og løse ben

Her er et par eksempler på løse ben, som er både varme og åndbare. De har et ergonomiske design og komforten er i top, og så har de samt silikone-rip i top og bund.

Knævarmere og løse knæ

Et udvalg af knævarmere og læse knæ i microfleece materiale med god komfort. De er varme og åndbare, og så er der silikone-rip i top og bund.