Cykeltrøje lange ærmer til forår og sommer

I denne artikel ser vi på cykeltrøjer med lange ærmer til de dage, hvor det er for koldt til en almindelig cykeltrøje, men heller ikke koldt nok til en varm cykeljakke.

Langærmet cykeltrøje til forår og sommer

Når alt kommer til alt, vil vi cykelelskere egentlig bare gerne iføre os korte bukser og cykeltrøje i forårs- og sommermånederne. Faktum er bare, at det danske vejr er ustabilt med blæst, regn og temperaturer ned omkring 10 grader. Det kræver ordentlig påklædning i form af en cykeltrøje med lange ærmer eller løse ben og arme og i værste tilfælde en regnjakke.

Leder du efter trøje til mountainbike med lange ærmer?

Hvad skal du kigge efter?

Den langærmede cykeltrøje til forår og sommer er en trøje, hvor du kan holde varmen uden, det bliver alt for varmt. Husk at finde en trøje, som er åndbar, så sved og fugt kan udledes af trøjen. Mange modeller har ventilationsmuligheder på ryggen.

Cykeltrøjen må også gerne være vindtæt, og så bør have praktiske lommer, lynlåse og funktioner, så du kan bære alle dine ting og, de er til at komme til uden, du skal have trøjen af og lign. Mange har også fokus på, at trøjen har nogle farver eller reflekterende materiale, som gør dig synlig.

Cykeltrøjens pris, størrelse og pasform

Du skal regne med at en god cykeltrøje koster lidt, og priserne starter fra cirka 180 kroner. Cykeltrøjen skal gerne sidde tæt til kroppen. Med mindre du kører down hill selvfølgelig, og gerne vil have det hele lidt slacky.

Husk at trøjen skal være så stor, at du kan have en svedundertrøje indenunder. Når du køber den på nettet, følger der oftest en størrelsestabel til hver trøje – alt du skal gøre er bare at klikke og finde din størrelse.

Inspiration: Cykeltrøjer til forår og sommer

Se mere end 20 cykeltrøjer med lange ærmer hos Cykelpartner.dk