Bagskærm til racercykel og mtb – Se udvalgte modeller

Bagskærm til racercykel og mtb – Se udvalgte modeller
5 votes, 3.80 avg. rating (78% score)

Søger du en bagskærm til din racercykel eller mtb, som er let af på- og afmontere og som holder din ryg tør mens din træningsmakker ikke bliver sprøjtet i hovedet?  I denne artikel skal vi kigge på nogle gode og lette bagskærme til racercykel og mtb.

I artiklen ser vi på:

S-Guard bagskærm fra SKS

Stænkskærm til racercykel og mtb fra SKS er en super let og lille skærm, som beskytter din bagdel mod mudder og vand. Skærmen er lavet af et super blødt materiale, og passer til næsten alle sadler. Du kan nemt og hurtigt montere stænkskærmen under sadlen med strips. den kan bruges til alle former for cykling, og den fås i sort.

Prismæssigt ligger bagskærmen  mellem 50 og 100 kroner, og så vejer den kun 24 gram. Skærmen monteres let med strips, og den kan foldes sammen.

Se prisen og flere billeder af S-guard bagskærmen

Sencillo “Ass saver” bagskærm

Sencillo har udviklet en såkaldt “Ass saver” skærm, som er en smart bagskærm, der kun vejer kun 15 gram og er meget let at montere. Skærmen bruges bl.a. af det professionelle cykelhold Team Katusha.

Se prisen og flere billeder af Ass saveren fra Sencillo

Skærmen er produceret specielt til racercykler, men den kan også bruges til mountainbike og hverdagscykling. Bagskærmen er ideel til dig, der ønsker en let skærm, som kan tage det værste vand, skidt og snavs. Skærmen monteres under sadlen, ved at klikke bagskærmen fast i sadlens rail.

Når du ikke bruger bagskærmen, kan du folde skærmen sammen på midten, gemme skærmen oppe under sadlen eller stikke den i lommen. Det er smart. Skærmen fås i sort, hvid, blå eller rød. Prismæssigt ligger den mellem 50 og 100 kroner, og så vejer den kun 15 gram.  Se flere bagskærme / stænkskærme her.

10 bagskærme til racercykel, citybike og mtb

Der findes en masse bagskærme som enten kan monteres på de fleste cykler, eller som kun passer til specifikke mål. Her kan du se forskellige modeller til racercykel, city bike og mtb.