Bog: Cykelreparation – hvordan reparerer du selv din cykel

Bogen ‘Cykelreparation’ lærer dig at vedligeholde din racercykel, mountainbike eller hverdagscykel. Nu kan du lære, hvordan du selv kan gøre de meste grundlæggende ting og spare penge for besøget hos cykelhandleren.

Cykelentusiasten Per Henrik Brask – som står bag en række populære bøger om cykling – giver i sin nye bog alle sine bedste råd og teknikker til, hvordan du selv kan reparere og vedligeholde din egen cykel.

billede af bogen cykelreparation

Cykelreparation – Hvordan jeg reparerer og vedligeholder min cykel

Af Per Henrik Brask
Nyt Nordisk Forlag, Arnold Busk
192 sider, hardback med farvebilleder

Køb bogen ‘Cykelreparation’ af Per Henrik Brask her

Bogens indhold

Bogen giver dig som udgangspunkt et indblik i, hvordan du samler din nye cykel, når din nye cykel skal samles fra scratch! når den er leveret i en papkasse. Og det er de fleste cykler, når du køber dem online især. Bogen indledes med et afsnit, som beskriver de forskellige former for værktøj, du skal anvende til din cykel.

Nyt cykelværktøj? Læs artiklen om det vigtigste cykel værktøj her

Er du begynder på området, vil du derudover være glad for afsnittet, som gennemgår det, du skal igennem, når man køber en cykel, som er ”90%” samlet. Efterfølgende bliver alle cyklens dele gennemgået og de forskellige reparations- og vedligeholdelsesområder gennemgået. Afsnittet understøttes af nogle fine ‘trin for trin’ gennemgange af der forskellige processer.

Hvem henvender ‘Cykelreparation’ sig til

Bogen  ‘Cykel reperation’ henvender sig både til den erfarne cykelmotionist og til dig, som lige er begyndt at køre racercykel eller mountainbike. Hele bogen er interessant, og kan styrke din grundviden, men du kan også bruge bogen som et opslagsværk, hvis du har et helt konkret problem.

Bogen er derfor oplagt til dig, som gerne vil lære din cykel bedre at kende og vedligeholde og løse mindre reparationer på egen hånd. Bogen dækker spektret fra, hvordan du lapper din cykel til, hvordan du eksempelvis justerer gear og hydrauliske bremser på din mountainbike. De fine trin for trin vejledninger og guides er understøttet af nogle og forklarende illustrationer og billeder.

Interesseret i andre bøger om cykling? Se flere bøger om cykling her

Flere cykelbøger fra forfatteren

Cykelentusiasten Per Henrik Brask giver i bogen alle sine bedste erfaringer og gode råd fra sig, men Per Henrik har også skrevet en række andre interessante og brugbare bøger om cykling. Her finder du et par stykker:

mountainbike cykelreparationMountainbike, Per Henrik Brask

Bogen ‘Mountainbike’ giver dig en forståelse af de forskellige cykeltyper, køreteknik, træning og vedligeholdelse. Bogen er grundigt beskrevet og underbygget af gode illustrationer.

 

 

Bogen LandevejstræningLandevejstræning, Per Henrik Brask

Få et godt kendskab til landevejscykling i bogen her. Du får både info om udstyr, cykler og påklædning. Uanset om du er begynder eller garvet landevejsrytter.

Se bogen Landevejstræning her