Kom godt af sted med appen ‘Cykel Reparation’

App Cykel reparationDer er godt nyt til cykelentutiaster, som ønsker at spare penge og reparere sin egen cykel. Appen Cykel Reparation tilbyder nemlig en god og gennemarbejdet vejledning med detaljerede forklaringer på, hvordan du reparerer og vedligeholder din cykel.

App´en Cykel Reparation

Appen indholder:

  • 6 relevante kategorier med hjælp og svar på din problemstilling
  • 50 udførlige trin-for-trin vejledninger med korte og præcise beskrivelser underbygget af detaljerede billeder, hvor alle kan lære at reparere og vedligeholde sin egen cykel ved at bruge simpelt værktøj.
  • 26 konkrete cykelproblemer, som bliver løst med præcise vejledninger

Cykel reparation er en lækker og overskuelig lille app, som med garanti falder i de flestes smag. Man behøves ikke at være cykelfreak eller teknisk funderet for at bruge den. Ja, den er faktisk lidt af et lille leksikon for cykel-entutiasten, der lige er trådt ind i denne verden.

Appen er tilgængelig i App Store

Relevans og brugervenligheden i top

Appen er brugervenlig og indholdet bygger på en meget logisk struktur, der hurtigt lader dig finde oplysninger og svar på en række relevante spørgsmål og problemstillinger, der er knyttet til reperation af racercykel og mountainbike.

Med få klik kan du få adgang til udførlige trin for trin-vejledninger med korte og præcise beskrivelser understøttet af billeder til udbedring af problemerne.

cykel-reperation-app

Forskellige skærmbilleder fra appen Cykel Reperation

Få svar og løsninger til dine problemer med cyklen

Det gode er, at appen griber opgaven an ud fra et helhedssyn på problemstillinger ved cyklen. Det handler ikke kun om mekanik, men appen stiller også skarpt på eksempelvis indstilling af cyklen og vedligehold.

Det er efter min mening en styrke ved appen, at den ikke fortaber sig i alt for tekniske detaljer, men er fokuseret på at tilbyde løsninger på problemer. Skulle man vælge at forbedre appen yderligere, kunne man med fordel gøre brug af videoer, til at understøtte de mange trin for trin beskrivelser.

Download appen, så har du den altid med, når du er af sted i skoven eller på landevejen, og skulle uheldet være ude, vil du omgående kunne finde hjælp. Appen er også en velegnet rejsepartner, når du er på cykelferie.

Vær opmærksom på, at mange af appens vejledninger forudsætter, at du har det fornødne værktøj ved hånden. Og det sætter selvfølgelig sine begrænsninger, når du er ude at cykle.