Wahoo cykelcomputer med GPS – Få overblik over modellerne

wahoo cykelcomputerLeder du efter en cykelcomputer med GPS, hvor pris, brugervenlighed og lækkert design gerne må gå op i en højere enhed, så er en cykelcomputer fra Wahoo måske noget for dig.

Wahoo Fitness, der ellers er kendt for deres rigtig gode hometrainere, laver også cykelcomputere, som måler sig med Garmin, Polar, Lezyne og andre cykelcomputere på markedet. Wahoos seneste skud på stammen hedder Wahoo ELEMNT Roam og bag den cykelcomputer ligger de tidligere modeller ELEMNT, ELEMNT Bolt 2 og ELEMNT Mini. Priserne starter ved omkring 699 for den mindste model.

Cykelcomputere fra Wahoo er kendetegnet ved at de er lette at anvende. Man har taget alt det besværlige ud af det at bruge en cykelcomputer. Alle modellerne har lang batterilevetid, zoom-funktion på displayet, nem opkobling til sensorer, kadancemåler og pulsbælte. Ja, og god integration med Strava og andre Apps.

Wahoo Roam har bl.a. den smarte funktion ’’Back on track’’, så din GPS altid finder vej til din destination, den beregner nemlig selv en ny route, hvis du vælger at prøve en anden vej. Derudover lover Wahoo selv op til 17 timers batteritid, og det er jo ret godt i sammenligning med andre cykelcomputere i samme prisklasse. Læs mere om Wahoo ELEMNT Roam

Opsætning og konfiguration af cykelcomputeren foregår via Wahoos egen app, som er er kompatibel med Android og iPhone. Via appen kan du bl.a. konfigurere din skærm og vælge mellem forskellige mellem flere forskellige skærmvisninger.

Skal du have cykelcomputer med GPS? Læs mere om cykelcomputer fra Garmin

Det kan være visning af din træning med et komplet overblik over effektivitetsmålinger, oversigt over stigninger, kortvisning så du kan holde ruten og live tracking m.fl. Den sort-hvide skærm er helt central i designet, da det skaber kontraster, der er lettere at se i vind og vejr i forhold til farver, som ofte bliver uklare og svære at aflæse.

Cykelcomputere fra Wahoo kan bruges til landevej, mtb og triatlon, idet der medfølger hele tre beslag, så du har mulighed for at montere cykelcomputeren på foran styret, på frempinden og på et tristyr.

Se flere cykelcomputere med GPS fra Wahoo