Cykeltøj fra Craft – Se hvad du skal gå efter, og hvor du finder det?

Cykeltøj fra craftFoto: Craft
Cykeltøj fra Craft er til dig der går efter holdbarhed, god pasform og cykeltøj du kan have igennem flere sæsoner. I denne artikel kan du finde inspiration til cykeltøj, og se hvor du kan finde det på nettet. 

Cykeltøj fra Craft – Svensk kvalitet til rimelige penge

I mere end 20 år har det svenske sportstøjfirma Craft leveret cykeltøj til proteams og cykelmotionister på alle niveauer. Craft er kendetegnet høj funktionalitet, flot design og en ganske fornuftig pris, set med danske briller. Hos Craft er man meget seriøs omkring sports- og cykeltøj. Alle detaljer skal være i orden, så du kan fåe det mest muligt ud af din sport. Det er derfor, at ydeevnen er kernen i Craft-mærket.

Cykeltøj til herre og dame og alle formål

Cykeltøjet – til både landevej og mountainbike er – lavet med hensyn til de skandinaviske vind- og vejrforhold. Både træningsture og cykelløb varer ofte flere timer, så vejret kan nå at skifte mange gange.

Det stiller store krav til cyklistens påklædning, når han eller hun skal kunne levere en god præstation og føle sig veltilpas med en optimal kropstemperatur. Kort og godt: Holdbart cykeltøj med fokus på høj ydeevne, lækkert design, god pasform og tøj du kan have igennem flere sæsoner.

Billede af cykeltøj fra Craft

Find cykeltøj fra Craft til mtb og racercykel hos Wiggle.dk

Cykeltøjet fra Craft kommer ud af et langt samarbejde med nogle af verdens bedste sportsfolk inden for cykling. Du kan finde tøj til landevejscykling, men også mountainbike – til mænd og kvinder. Cykeltøj spænder vidt fra jakker, cykelbukser og cykeltrøjer med korte og lange ærmer – og der er et stort udvalg til både herre og dame. Men også sokker, handsker og lange ærmer. Men også jakker og veste.

Du kan købe cykeltøj fra Craft i forskellige forretninger og webshops på nettet, hvor der tit er penge at spare. Husk at se deres størrelsesguide, når du køber, så du får det der passer.