Shorts og baggys til MTB

Shorts og baggys til MTB
14 votes, 3.64 avg. rating (75% score)

baggy-shorts-mountainbikeSøger du en lidt mere casual og afslappet stil når, når du kører mountainbike i skoven? I denne artikel ser vi på alle fordelene ved baggys og cykelshorts samt, hvad der skal til for at se cool ud i skoven.

Shorts, trailshorts eller såkaldte baggys er til dig, som vil have en mere afslappet stil og holde varmen. Mange kører i almindelige cykelbukser på landevejen, og med baggys i skoven. Her er lidt mere funktionalitet, og så er det knap så cykel- og motionsagtigt. Baggys er både til mtb og gravel.

Tights indenunder eller indbygget pude?

Shortsene kommer enten med tights (Med og uden seler) indenunder med en pude, eller uden indershorts, som så kræver, at du har et par cykelbukser på.  Du kan også få en kombi, hvor indershorts er aftagelige, som gør dem anvendelige hele året rundt.

Mange vælger modellen, hvor man kan køre med sine egne cykelbukser indenunder – på den måde er du sikker på, at puden passer til dig og inderbukserne sidder som de skal. Hvis du er ligeglad, skal du bare sikre dig at du køber nogle baggys med en god pude og inderbukserne er af høj kvalitet.

Billede af 3 baggy shorts

Hvor kan du købe mtb baggys på nettet?

Cykelpartner Se mere end 15 baggys og trail bukser
Wiggle Over 100 baggys til mtb fra alle de kendte mærker
Cykelexperten Stort udvalg af Mtb-tøj og baggy shorts
Logo fri bike shop Baggy cykelshorts fra Endura til herre og dame

Fordelen ved baggys

Fordelen er, at bukserne holder vind og vand ude. Bukserne beskytter bedre mod svirp fra grene og er mere robuste ved styrt. De er fleksible og rare at have på, da de er lavet i et elastisk materiale, som tilpasser sig din siddestilling på cyklen. Du kan bruge baggys bruges hele året. Du trækker dem bare over dine knickers eller lange cykelbukser til efterår/ vinter.

Udvalgte cykelshorts og baggys til mtb

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Tips til køb af shorts og baggys


Se videoen her og få nogle tips til, hvad du skal gå efter, når du skal købe baggys