Mtb cykelhjelm med MIPS

Mtb hjelm MIPS

At bruge cykelhjelm er ren fornuft. Leder du efter en mtb cykelhjelm med sikkerhedssystemet MIPS? Her kan du læse lidt om, hvorfor du bør vælge MIPS-teknologien, næste gang du skal have ny cykelhjelm.

Leder du efter mtb hjelme til damer? Læs artiklen her

MIPS – Bedre sikkerhed i din mtb cykelhjelm

De seneste år er har flere hjelmproducenter introduceret cykelhjelme med MIPS. MIPS er et inderlag eller en bevægelig skal i din cykelhjelm, der er konstrueret så den beskytter dit hoved mod stød fra alle sider. Det vil sige mod direkte kraft og roterende kraft. Kort og godt er MIPS en teknologi, som skal mindske risikoen for skader og i særdeleshed hjernerystelse ved uheld og styrt. Læs mere om MIPS-teknologien.

Hvad er MIPS og hvad er MIPS ikke?

MIPS er ikke et hjelm-mærke, men som beskrevet en ekstra sikkerhedsteknologi, der er integreret i mange forskellige hjelm-modeller.

MIPS

MIPS fylder ikke eller belaster på nogen måde din cykelhjelm.

At din nuværende cykelhjelm ikke har MIPS gør den nødvendigvis ikke dårlig. MIPS er ikke vanvittigt dyrt sammenlignet med den pris, du må betale, hvis din konventionelle hjelm ikke beskytter dig mod den type uheld der er beskrevet ovenfor. Du skal regne med en merpris på et par hundrede kroner for en mtb hjelm med MIPS.

Der findes cykelhjelme med MIPS til både børn og voksne. Hjelme fra bl.a. Abus, Scott, Bell, Casco, Giro, Lazer og Limar har MIPS i flere af deres modeller.

 

Inspiration: Mtb cykelhjelme med MIPS

Se flere cykelhjelme med MIPS hos Cykelpartner.dk

 

Læs også artiklen ‘Cykelhjelme fra Scott’