På mountainbike i Norge

På mountainbike i Norge
5 votes, 4.00 avg. rating (80% score)

mountainbike NorgeNorge byder på nogle af Nordens absolut bedste oplevelser på mountainbike og med bjerge, fjeld og den storslåede natur findes der masser af gode muligheder for dig, som er på udkig efter en fantastisk mountainbiketur uden at skulle rejse alt for langt.

Norges natur er noget helt særligt. Det er en af grundene til, at det danske firma Mountainbike Rejser.dk arrangerer mountainbiketure til flere af de gode områder i Norge.

Turene er af forskellig varighed og længde, og de er tilpasset antallet af deltagere og din erfaring som mountainbiker. Er I en gruppe venner, et firma, klub eller lign. afholdes turene så vidt muligt, når det passer jer. Ved minimum otte deltagere kan Mountainbike Rejser.dk tilbyde samme priser som deres annoncerede hold.

Få et indtryk af mountainbike i Norge i videoen her. Rettigheder tilhører Mountainbikerejser.dk

Mountainbiking i Norge byder på masser af muligheder lige fra umærkede spor til rigtig gode single tracks. Du vil med garanti stifte bekendtskab med massere af lækre spor, hvor der både er godt med flow og stræk med tekniske udfordringer med sten, rødder og stigninger og nedkørsler.

Husk at tage energi med på Mountainbiketuren

energEn mountainbiketur til det Norske fjeld kræver, at din krop får nok energi og væske – især, når du kører langt eller træner i højt pulsområde. Køb dine energiprodukter online før du tager af sted og spar en masse penge

Find energipulver, gel og energibarer hos Cykelpartner.dk

Hos Mountainbike Rejser.dk har man valgt nogle af de bedste områder og ture i Norge, og man har samtidig sørget for, at de ligger indenfor en rimelig køreafstand fra Danmark. Fra København og Sjælland tilbyder Mountainbike Rejser.dk kør/flyv selv-løsninger, mens du fra Jylland også kan købe komplette ture via Stena line.

– Typiske norske spor byder på en god blanding af sten og rødder og meget lidt mudder – selv i kraftig regn drænes sporene hurtigt. Underlaget kan være noget løst og sten og klipper slider på dækken, så sørg for gode dæk og gerne kraftige “sidevægge”

 

Mounatinbike omkring Oslo

mountainbike NorgeOslo har fantastiske muligheder for mountainbike i skovområderne lige uden for byen. Her ligger flere hundrede km stier og spor, der om vinteren udgør et stort netværk til skiløb, men når sneen er væk skaber det super muligheder for mountainbike. Ud over disse stier finder du også mange rigtig gode etablerede single tracks.

Læs mere om mountainbiking i Oslo og se priser

Mountainbike i Hemsedal

mountainbike NorgeHemsedal er et fantastik sted for mountainbike. Scenen er sat med høje bjerge hele vejen rundt om byen. Downhill cykling på lifterne og “familiesykling” er stadig det helt store i Hemsedal, men der findes også enkelte klassiske mountainbikespor. I Hemsedal er mulighederne mange, og du finder alt fra grusveje, single tracks, stejle stigninger, tekniske nedkørsler og cykling på fjeldet i den fantastiske natur. Det tekniske niveau bliver tilpasset dine forudsætninger og ønsker til længde såvel højdemeter.

Læs mere om mountainbike i Hemsedal og se priser


Mountaikbike i Rondane

mountainbike NorgeOmrådet i den sydlige del af Rondane og ned mod Hafjell/ Lillehammer danner kulisse om såkaldte “hytte til hytte” mountainbiketure ud på fjeldet. Bagagen køres i bil mellem hytterne. Kom tæt på naturen og bjergene på denne tur, hvor I kommer op på højfjeldet i kanten af Rondane nationalpark og ned mod ruten for “Birken” et mountainbike/ grusvejs løb der hvert år trækker over 15000 deltagere. Mountainbiketurene byder på en god blanding af mindre grusveje og single tracks med gode udfordrende spor. Niveauet og ruten lægges ud fra deltagernes forudsætninger ud fra såvel fysisk form som tekniske færdigheder.

Læs mere om mountainbike i Rondane og se priser

Hardangervidda

mountainbike NorgeEuropas største højfjelds plateau byder på en fantastisk natur i rigtig vildmarkstur på mountainbiken. Her er terrænet krævende, og der vil være passager hvor cyklen må trækkes – men du får naturoplevelser og rigtig mange spor i særklasse.

Læs mere om mountainbike i Hardangervidda og se priser

 

 

Alle billeder i denne artikel tilhører FarOut.dk