Kort over mountainbikespor i Harzen

Kort med mountainbikespor i HarzenDer ligger mere end 2200 kilometer mountainbikespor og venter på dig i Harzen. Her finder du kort over mountainbikespor i Harzen med gode beskrivelser.

Kort over mountainbikespor i Harzen

De sidste 10 år har Harzen været et populært mål for danske mountainbikere. Området er kendt som Volksbank Arena Harz, og blandt eksperter anslår man Harzen til at være Nordtysklands bedste mountainbiketerræn.

Harzen byder på mountainbiking for alle og ruterne varierer fra lette til de helt ekstreme.

Læs også artiklen ‘Cykling på Brocken i Harzen’


Mountainbiking i Harzen

Kortet giver dig beskrivelser af sværhedsgrader og mountainbikeruternes længde. Du vil også finde informationer om gode spisesteder, seværdigheder og oplevelser.

De afmærkede mountainbikeruter er fordelt over 74 officielle spor og ruter. Kortsættet viser og beskriver alle ruter, og ruternes startsteder er beskrevet så de er nemme at finde frem til.

Kortet med mountainbikeruter i Harzen kan du købe her

Om kortet med mountainbikespor i Harzen

harzen-mtb-kortDu finder 2 store oversigtskort, hvor alle ruter er indtegnet. Kortsættet er heldigvis lavet i materiale som er afvisende mod fugt og vand.

Alle ruterne er markeret med:

– Sværhedsgrad
– Højdeprofil
– Beskrivelse
– Længde
– Varighed
– Max. stigning i procent
– Hoteller, restauranter og seværdigheder

 

Planlæg turen til Harzen hjemmefra

Det er en god idé at booke lejlighed eller hotel hjemmefra. Overnatning i Harzen koster fra omkring 250 kr pr nat og opefter. Det er en god idé at bestille ½ pension – Det bliver du glad for. Du får en solid morgenmad og et godt måltid mad, når du kommer efter en lang dag i sadlen.

Få flere tips i artiklen ‘Cykling på racercykel i Harzen’

Book dit hotel i Harzen i god tid

Harzen er et populært rejsemål – og især i sommerferien, men selvfølgelig også i Pinsen, Kristi Himmelfartsferien og påsken. Det er nemt at finde et hotel eller en hotellejlighed i Harzen, som matcher jeres budget.

Hoteller og gæsthuse rangerer fra fine basishoteller til hoteller med wellnessområde, pool og sauna, som kan være rart efter lang dag i sadlen.  Sørg for, at stedet har en garage eller kælder, hvor I kan opbevare jeres cykler under låste forhold. Gode parkeringsforhold er også noget, du bør kigge efter.