Mavic Cosmic Carbone SLS

Mavic Cosmic Carbone SLS
60 votes, 3.85 avg. rating (77% score)

mavicMulighederne er mange, når du skal finde et godt all round carbon hjulsæt, der passer til dine behov. Denne artikel henvender sig til dig, som er ude efter et godt allround carbon-hjulsæt af god kvalitet, der er aerodynamisk og stift.

Mavic Cosmic Carbone – til dig der vil mere

Mavic Cosmic Carbone SLS hjulsæt er et af de bedste “value for money” hjulsæt i Mavics produktlinje. Hjulsættet henvender sig til cykelmotionister, som gerne vil opgradere de hjul, som deres cykel blev født med og opleve fordelene ved at gå ned i vægt, få mere aerodynamik og et stivere hjulset.

Hjulets stivhed, højprofil og carbon

Mavic Cosmic Carbone SLS giver dig en hjulprofil på 52mm på fælgen. Dette, kombineret med flade eger, gør hjulet aerodynamisk. Når man snakker denne type hjul, kan man generelt sige, at jo højere profilen er, desto mere følsom bliver hjulet overfor vind og særligt sidevind. En høj profil gør også hjulet stift. Stivheden styrker din cykels performance, når du skal accelerere. Mavic Cosmic Carbone hjulet ligger godt på vejen, og ikke i den tunge ende, hvad vindfølsomhed angår.

Se flere hjulsæt fra Mavic – både carbon og aluminium

Mavic Cosmic Carbone SLS er ikke et 100% carbonhjul, men hjulet har et 12 K carbon lag og en aluminium bremsekant, så du fastholder de gode bremseegenskaber fra et velkendt aluminiumhjul. Carbonhjul med carbon bremseflade bremser ikke godt i regnvejr, men det oplever du ikke med dette hjul. Hjulsættet sælges med Mavics egne Yksion Pro dæk, som yder optimalt greb, hastighed og aerodynamik. Når dækkene er pumpet op til deres maksimum, yder de deres bedste – husk det!

Specifikationer:

  • Fælghøjde: 52mm
  • Hjulsættet kommer monteret med dæk og slanger
  • Yksion Pro Griplink (front) & Powerlink (bag) 700x23c
  • Quick release sæt medfølger
  • Hjulene passer til Shimano/SRAM kassetter 8/9/10/11 speed
  • Vægt: 765 gram forhjul og 930 gram baghjul
  • 16 eger forhjul 20 eger baghjul
  • 127 Tpi

Læs mere om Mavics hjul på deres egen webside

 

Lær Mavics carbonhjul at kende