Gaveideer: Cykeludstyr til cykelelskeren – Se de 10 bedste gaveideer

Gaveideer cykeludstyr

Glæd een du holder af med en cykelgave eller udstyr! Her får du 1o gode gaveideer indenfor cykeludstyr, som med garanti vil gøre din ven, ægtefælle eller kæreste glad.

Der findes rigtigt meget forskelligt cykeludstyr du kan give i gave. Skal det være en cykelcomputer med GPS? Nye dæk til mountainbike Cykeltøj eller er det værktøj, du skal give? Det kan betale sig at købe cykeludstyr på nettet, og der er penge at spare. Mange webshops har hurtige leveringstider og bytter med et smil, hvis gaven ikke passer.

Giv et gavekort hvis du er i tvivl

Vil du gerne give en cykelgave, men er i tvivl om, hvad du skal give, er det en god idé at give et gavekort – så kan modtageren få lige det han / hun ønsker sig.

10 gaveideer til cykelelskeren

1. Sadeltaske til racer og mtb

Billede af sadeltaske til racercykel

Du går sjældent galt i byen, hvis du giver en sadeltaske til enten racercykel eller mtb. Sadeltasken meget praktisk og ideel til at opbevare telefon, ekstra slange, værktøj, penge m.m. Den er billig, og der findes en masse forskellige modeller, som passer til langt de fleste cykler.

Se en masse forskellige sadeltasker her

2. Gaveidé: Bøger om cykling

bøger om cykling

Bøger er altid en god gave. Indenfor cykling findes der mange forskellige bøger, der berører alt lige fra hvordan du træner og kommer i form, kører mountainbike, reparer din cykel til hvordan du bestiger de største bjerge på cykel. Så er der også bøgerne om de store fortællinger og biografier fra cykelsportens helte. Alle myterne og storhed og fald.

Et godt tip: Med en cykelbog om cykelreperation eller træning går du aldrig i byen.  

Se en masse forskellige bøger om cykling

3. Gaveidé: Vinterhandsker til både mtb og racercykel

Vinter handsker cyklingHandsker til cykling er en gave, som der vil blive at pris på, og så er den relativt nem at betale sig fra. Handsker er et hit. Kolde fingre kan spolere en god tur i skoven eller på landevejen. Så køb ikke de billigste og husk, at de skal være vand- og vindtætte, åndbare og få så den rigtige størrelse. Læs mere om mountainbikehandsker til vinter i denne artikel.

Se et udvalg af forskellige cykelhandsker til vinter

4. Gaveidé: Vaskemiddel til cykeltøj og cykelsko

Rengoering af cykeltoej
Her er virkelig tale om en gave, som vil komme mange til gode. Med vaskemiddel til cykeltøj og rensemiddel til cykelsko giver du en gave, som både er praktisk og anvendelig, plus at der vil blive sat pris på den. Vaskemidlet fjerner lugten og vasker cykeltøjet rent uden at beskadige cykeltøjet.

Se forskellige slags vaskemiddel til cykeltøj

5. Gaveidé: Cykellygte til styr og hjelm

Cykel lygte hjelm styrMange cykler i skumringen, og det er blevet populært at cykle mountainbike i mørket. Det kræver en god kvalitetslygter der kan lyse rigtigt godt i mørket, har med god batteritid og give de bedste betingelser for en god tur i skoven. Læs mere om cykellygter til styr og hjelm i denne artikel.

Et godt tip: Husk at finde en lygte som både kan spændes på cykelstyret og hjelmen.

Se et eksempel på en god lygte til hjelm og styr

6. Gaveidé: Multi- og miniværktøj

Mult vaerktoj cykelMed et multi- og miniværktøj er du dækket godt ind, hvis uheldet er ude. Multiværktøjet er smart og meget kompakt, og det er perfekt, at have med på turen, da det fylder meget lidt. Perfekt gave til både mountainbike og landevej.

Se et oplagt multiværktøj til cykelelskeren

7. Gaveidé: Rengøring af cykel

Rengoering af cykelAlle har brug for det: Rengøringsmiddel til cyklen. Det er en perfekt gave til cykelelskeren, og gaven vil blive sat pris på fordi, du her får et komplet rengøringssæt, som indeholder alt hvad man behøver, når cyklen skal rengøres.

Se rengøringssættet til både racercykel og mountainbike

8. Gaveidé: Giv en fodpumpe

Fodpumpen er enhver cykelelskers bedste ven. Den er ideel til at få det bedste dæktryk, som er nødvendigt for en god cykeltur på landevejen eller i skoven. Husk at finde en pumpe, som er let at fastgøre til alle typer af ventiler, og der skal være manometer med tydelige tal.

Se et eksempel på en ideel fodpumpe til cykler

9. Gaveidé: Energidrik / energipulver

EnergipulverEnergidrik er et must for cykelrytteren der kører landevej eller mountainbike. Energidrik er velegnet til både cykeltræning og konkurrencer, hvad enten man er motionist eller professionel. Energidrik er en perfekt gave, som er til at komme til for penge, og så kan du selv bestemme kvantum.

Se en pakkeløsning med energidrik her

10. Gaveidé: Cykelcomputer med GPS

Cykelcomputer GPSEn cykelcomputer med GPS ligger i den dyre ende, men her er gaven over alle gaver. Cykling bliver bare sjovere med en cykelcomputer, og der ligger en masse muligheder og venter bl.a. at man kan tracke sine ruter og bruge cykelcomputeren som et træningsværktøj.

Et godt tip: Valget af cykelcomputer kræver noget research, men ved du hvad, du er ude efter, kan du købe den på nettet og spare penge. Læs mere om cykelcomputer med GPS i denne artikel.

Check flere cykelcomputere med GPS