Dæk til hometrainer – nogle af de bedste

Dæk til hometrainer – nogle af de bedste
4 votes, 3.75 avg. rating (78% score)

Vinteren er på vej, og mange af os trækker ind i varmen, hvor det er lunt og rart at træne på vores hometrainer. I denne artikel skal vi se på dæk til hometrainer.

I artiklen ser vi på:

Særlige dæk til hometrainer – hvorfor det?

De fleste spørger, om det overhovedet er nødvendigt at investere i et særligt dæk til sin hometrainer. Hvorfor ikke bare købe et ekstra billigt cykeldæk? Svaret er jo og nej.

Du kan godt bruge et almindeligt landevejsdæk, men vær opmærksom på, at flere producenter af hometrainere anbefaler hometrainer-dæk for at få den bedste oplevelse, mindre støj og de mest nøjagtige watt-tal, og det er vi alle interesseret i. Så før du læser videre, bør du undersøge, hvad din hometrainer kræver.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Dækket til hometraineren er særligt udviklet til at modstå varmen og det slid, som opstår når du cykler. Der opstår en del friktion mellem dæk og hometrainer, og det skaber varme. Dækket til en hometrainer er udviklet af en blødere gummiblanding, som har en meget lavere indre modstand, som gør det ideelt.

Dæk til hometrainer ligger mellem 200 – 300 kroner pr dæk. Vær opmærksom på, at hometrainer-dæk ikke må bruges på landevejen.


Eksempel på hvordan man monterer et Tacx hometrainerdæk på sin hometrainer.


Når du skal købe dæk til din hometrainer
  • Find ud af hvilket dæk der kræves til din hometrainer. Bkool, Wahoo, Tacx m. fl.
  • Check størrelsen (og bredden) på hjulet før du køber
  • Husk ekstra slange med ventil, som passer til dit hjul
  • Køb kvalitet
  • Vær opmærksom på, at dæk til hometrainer må ikke anvendes på ladevejen

Udvalgte dæk til hometrainer

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Forskellig tilbehør til hometrainer

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord. Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord. Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord. Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord. Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.