Cykelhjelme fra Scott – Et kig på de seneste modeller

Cykelhjelme scott

Leder du efter en god cykelhjelm? Scott leverer cykelhjelme til alle niveauer indenfor både racercykel og mountainbike. Her er performance, komfort og pasform i fokus. I denne artikel ser vi på cykelhjelme fra Scott.

Vi kigger på:

Cykelhjelme fra Scott

Cykelhjelme fra Amerikanske Scott er lavet med henblik på at du skal have god stil, performance og justerbarhed til en overkommelig pris. Og det er ikke bare noget, de finder på. Scott udvikler sine hjelme sammen med elite cykelryttere fra både Pro-touren og de bedste fra mountainbike-verden. Det er ikke et tilfælde at Scotts cykelhjelme vinder priser og tests.

Leder du efter cykelhjelme til racercykel? Se artiklen her

Mærket Scott er de seneste år genopstået på cykelscenen og har indtaget pladsen som een af de førende brands indenfor racercykler og mountainbikes, men også på beklædning- og udstyrssiden er Scott med til at sætte nye standarder.

Sådan finder du din hjelmstørrelse
  1. Find et målebånd
  2. Mål hele vejen rundt om hovedet lidt over ørerne og ca. 2-3 cm over øjenbrynene.
  3. Nu har du din størrelse, og kan vælg den cykelhjelm, som passer dig.

Nogle hjelmstørrelser er ikke opgivet i centimeter. Brug disse til at finde den rigtige. Ekstra small (47 – 51 cm.), Small (51 – 55 cm.), Medium (55 – 59 cm.), Large (59 – 63 cm.) og Ekstra large (61 – 65 cm.)

Cykelhjelme til racercykel

Cykelhjelmene til racercykel er designet med fokus på aerodynamik, lav vægt, sikkerhed og god pasform. Scotts pasforms-system  giver god justering og stabilitet. Der er selvfølgelig kræset for det lækre design og hjelmens aerodynamik.

Vil du se flere cykelhjelmene fra Scott?

Cykelhjelme til mountainbike

Scotts mountainbikehjelme er designet med fokus på god pasform og beskyttelse. Scotts pasforms-system: Micro Rotary Adjustment System II giver god komfort, justering og stabilitet. Derudover er der kræset for det lækre design og gode udluftningshuller, så du kan holde hovedet koldt på hele din træningstur i skoven.