Vinter cykelsko og støvler til mountainbike – Vælg de bedste

Vinter cykelsko og støvler til mountainbike – Vælg de bedste
12 votes, 4.08 avg. rating (81% score)

Vinteren er på vej. Det bliver koldere at færdes i skoven på MTB, og du skal have nogle varme støvler, så du kan holde dine fødder tørre. I denne skal vi se på gode vinterstøvler til mountainbike.

Vi ser på:

Er du een dem, som kører mountainbike vinteren over? Se ved du, at de steder man først kommer til at fryse efter nogen tid på cyklen er om fødderne, fingrene og på hovedet. Det kan ikke siges mere klart, at godt fodtøj spiller en afgørende betydning for om din mountainbiketur i skoven bliver god eller dårlig.

Hold fødderne varme og tørre – hele tiden!

Du kan godt køre med tykke strømper og skoovertræk hen over vinteren, men når sneen og minusgraderne tager til, bliver det svært for mange at holde varmen. Med et par vinterstøvler sørger du  for at holde fødderne varme og tørre, samtidig med, du har god støtte omkring fod og ankel i støvlen.

Cykling er ikke en sport, hvor tæer og dine yderste fodled er i megen bevægelse, og når du kører mountainbike er dine fødder nogen gange i kontakt med sne, mudderhuller og vandpytter. Derfor skal fodtøjet være i orden, så du undgår kolde og våde tæer.

Priser og kvalitet

Vinterstøvler til mountainbike er vandtætte (Ofte med en Goretex membran) og foret , så din fod holdes varm. Der er ikke så meget hokus pokus over vinterstøvler, da de egentlig bare er en kraftigere og varmere cykelsko. Nogle vil opleve, at vinterstøvlerne kan virke lidt tungere og en smule klodsede i begyndelsen. Det er de også, men det hjælper, når de er kørt til.

Prisen for et vinterstøvler til mountainbike ligger nogenlunde på samme niveau, som et par rigtigt gode mountainbikesko. Når du har købt dem, har du fodtøj i mange år. Du skal forvente en pris mellem 1300 og 2500 kroner for et par mountainbikestøvler. Kig efter støvler fra Shimano, Diadora, eller Mavic, Northwave.

Køb støvlerne, så du også kan have et par tykke strømper i dem – det kan blive nødvendigt. God tur i skoven!

Vi anbefaler: Vinterstøvler til mountainbike


Northwave Extreme RR GTX Vinterstøvle Road

Fantastisk vintersko fra Northwave i helt nyt og mere elegant design. Northwave Extreme RR GTX taget race cykelsko til et helt nyt niveau. Designede til at holde dine fødder varme og isolerende selv ved -15 grader.Climaflex krave, som holder kulde og van

Pris: 2.199,00

» Læs mere

 


Northwave Raptor GTX Vinterstøvle MTB

Fantastisk vintersko fra Northwave i helt nyt og mere elegant design. Northwave Raptor GTX kombinerer effektiv vejrbeskyttelse med fremragende kraftoverførelse. Vinterstøvlen leveres med GoreTex Pique membran og en ekstra Climaflex krave, som holder kulde

Pris: 1.699,00

» Læs mere

 


Scott MTB Heater Gore-Tex Herre sko, Black/Grey

Scott MTB Vintersko med masser af teknologi for at sky vandet og holde varmen i skoen.Heather er skoen du skal vælge hvis du altid er på farten uanset vejret.Scott MTB Heater Gore-Tex Cykelsko er en vinter baseret cykelsko, der holder kulden og vandet u

Pris: 1.899,00

» Læs mere

 


Scott MTB Heater Gore-Tex Herre Sko, black/yellow

Scott MTB Vintersko med masser af teknologi for at sky vandet og holde varmen i skoen.Heather er skoen du skal vælge hvis du altid er på farten uanset vejret.Scott MTB Heater Gore-Tex Cykelsko er en vinter baseret cykelsko, der holder kulden og vandet u

Pris: 1.999,00

» Læs mere

 


Shimano MW500 MTB Vinter Herre Sko

Rigtig vinterstøvle fra Shimano, model MW500. Oversiden er lavet i vindtætte og vandafvisende materialer.Indersiden er lavet i fleece, så fødderne holdes i den rette temperatur.Det betyder, de holder regnskyl, sne og naturen ude og varmen inde.

Pris: 1.349,00

» Læs mere

 


Shimano XM700 MTB Herre Sko

Suveræn og stortset uopslidelig helårssko fra Shimano. Er vandtæt og tyndt forret så du kan komme igennem en mild vinter. Med et par gode sokker er du kørende hele året med denne sko. Ekstrem vinter klarer den dog ikke..

Pris: 1.349,00

» Læs mere