Spinningtøj til kvinder – Se hvad du skal bruge til spinning

Spinningtøj til kvinder – Se hvad du skal bruge til spinning
8 votes, 3.75 avg. rating (79% score)

Spinning eller indoor cycling, som man også kalder det, er en fantastisk måde  at styrke både kondition og forbrænding. Denne artikel er henvendt kvinder, som enten skal i gang med spinning, eller som søger inspiration til at opgradere deres beklædning og udstyr.

Spinning er sjovt. Det er hårdt, og man sveder rigtigt meget. Men man er sammen med andre og musikken og pulsen er høj. Spinning er en fantastisk måde at styrke sin kondition og tabe sig på. Og ja, spinning er indendørs – så slipper du for at sidde ude i mørket og cykle.

I artiklen kigger vi på:

Gode råd til køb af sko og tøj til spinning

Det vigtigste udstyr til spinning er dine cykelsko, bukser og trøje/ top.

Cykelsko til spinning 

Langt de fleste bruger ganske almindelige landevejs-cykelsko til spinning. Det er også fint. Det vigtigste er, at dine cykelsko passer dig, at der er masser af ventilation til udluftning i dem og at de har gode justeringsmuligheder, så de kan tilpasses din fod. En sko, som sidder godt, giver den bedste kraftoverførsel til pedalen. Husk også, at skoene skal have huller i sålen til at montere ”Delta” klamper, som er det mest brugte på spinningcykler.

Læs artiklen om valg af spinningsko og se et stort udbud af modeller

Tøj til spinning

Når du går til spinning, kommer du virkelig til at svede, og dit tøj – og ikke mindst dine bukser og top – bliver gennemblødt af sved. Det er derfor vigtigt, at du vælger noget cykeltøj, hvor materialet kan holde til belastningen af sveden. Det er også en fordel, at f.eks. din cykeltrøje er åndbar og “quick dry” dvs. Den tørrer hurtigt.

Tøj til spinning har ofte også nogle praktiske fordele, som du kan gå efter. Det kan være at trøjen har nogle ventilerende stykker stof eller du kan lyne den ned i halsen, hvis det bliver for varmt. Det kan også være at cykelbukserne har seler, eller trøjen ekstra lommer, du kan opbevare nøgler i og lign. Konklusionen må være, at du ikke skal købe det billigste, men gå efter tøj af kvalitet med muligheder.

Læs artiklen her om valg af cykelbukser til spinning – og bliv klogere

Bukser og knickers til spinning

Xtreme X-Easyl – Knickers, sort (Dame)

Lækre knickers fra mærket Xtreme. Her får du et par bukser med et rigtigt godt indlæg – designet til kvindens anatomi. Disse cykelbukser er syet i 6 paneler som sikrer god pasform. De er velegnet til spinning og landevejscykling. Bukserne har elastik i livet og et blødt stykke strækbar tekstil foran, så buksen ikke generer, når du sidder foroverbøjet.

Se prisen og find din størrelse

 

Mavic Aksium – cykelshorts med pude, sort/turkis (Dame)

Super cykelbukser til spinning, motion og landevejscykling på højt niveau. Bukserne er skabt til kvindekroppen, med det indbyggede Ergo 3D Endurance indlæg, som giver dig en god komfort på sadlen. Shortsene er produceret i Skin Fit, og her får du et par bukser, som sidder helt tæt.

Se prisen og find din størrelse

 

Xtreme spinning X-Lady – cykelbukser med pude, sort (Dame)

Lækre begyndercykelbukser til en skarp pris. X-Basic Lady er samlet 8 stykker lycra stof, som giver rigtig god pasform. Indlægget i bukserne er 3 lags og giver dermed en rigtig god komfort under cykelturen. Bukserne er velegnet til dig, som vi prøve spinning af uden at skulle betale for meget.

Se prisen og find din størrelse

 

SUGOi Evolution cykelshorts

Cykelbukser med seler, der er designet efter kvindelige former. Her får du nogle rigtigt gode cykelbukser til både spinning og andre slags cykling. Bukserne har RC Pro indlæg, som giver dig en imponerende komfort på sadlen og sørger for at åndbarheden er helt i top.

Se prisen og find din størrelse

 


Cykeltrøjer og toppe til spinning

Astral Model 132 – cykeltrøje, korte ærmer, rød/ sort, (Dame)

Cykeltrøje fra Astral, som både kan brugs til spinning og de længere cykelture på racercyklen. Den er let og behagelige at dyrke motion i, og stoffet er åndbart og hurtigtørrende. Trøjen har 3 lommer på ryggen, og der er en silikonekant i trøjen nederst i ryggen så den ikke kravler op ad ryggen.

Se prisen og find din størrelse

 

Sensor Entry – cykeltrøje, korte ærmer, sort (Dame)

God cykeltrøje til billige penge. Sensor Entry er en smart cykeltrøje udviklet med hurtigtørrende cool max stof, der samtidigt er åndbart, blødt og let. Entry er foruden et flot design, også udstyret med en anatomisk korrekt pasform. Cykeltrøjen har 2 lommer på ryggen, hvor den ene er udstyret med lynlås. Meget velegent til spinning.

Se prisen og find din størrelse

 

Sensor Profi – cykeltrøje, korte ærmer, blå/Lilla (Dame)

Denne damecykeltrøje fra Sensor er designet i gode og åndbare materialer, og så har den en komfortabel pasform, som gør den perfekt til cykling og spinning, da den er længere bagtil end foran. Den er enkel og flot i sit design, og er udstyret mede 3 lommer bagpå, hvor een er med lynlås.

Se prisen og find din størrelse

 

Sensor Infinity – cykeltrøje, uden ærmer, sort/Rød (Dame)

Cykeltrøjen til dig som vil kunne ånde i spinninglokalet og ønsker en smart trøje, som sidder godt. Infinity trøjen er designet uden ærmer, og den er særlig ideel til spinning, hvor du vil føle dig fri i dine bevægelser.

Se prisen og find din størrelse

 

 

Astral – cykelbluse, korte ærmer, lilla, (Dame)

Ideel trøje til dig, som har det bedst med at cykle i en løstsiddende trøje. Trøjen er let og åndbar og derfor perfekt til spinning. Stoffet er “quick dry”, og tørrer hurtigt. Lynlåsen går ned under brystkassen, så du hurtig kan lyne trøjen op, hvis det bliver for varmt, men alligevel uden at åbne trøjen.

Se prisen og find din størrelse

 

Cykelsko til spinning

Shimano, SH-WR32 spinningsko / racersko, hvid

Shimano cykelsko med 3 velcrolukninger. Skoen her er ideel til dig, som søger cykelsko til både landevejscykling og spinning. Skoens overdel er i smidigt, strækbart, resistent, syntetisk læder og åndbart net. Ydersålen er i et letvægts materiale. Skoen passer til alle pedalsystemer.

Se prisen og find din størrelse

 

X-race Cykelsko, hvid

En lidt billigere cykelsko fra Xtreme, som er en velegnet til spinning: Den har en god pasform og støtte omkring foden. Cykelskoen har 3 velcrolukninger. Den passer til alle pedalsystemer. Fås også i grå og sort.

Se prisen og find din størrelse

 

Spinningsko On Gear sort / hvid

spinningsko-on-gear-fitnessGod all round cykelsko, der passer til de fleste. Her får du en kvalitetssko til en rimelig pris med god ventilation, en stiv sål og en rigtig god hælkappe, som giver god støtte. Skoen har tre velcrolukninger, så skoen kan sidde godt og tæt omkring din fod. Passer til alle pedalsystemer.

Se prisen og find din størrelse her

Shimano Sport SH-R078 Sort

shimano-sport-sh-r078Spinningsko til den kvalitetsbevidste. SH-R078 er en fremragende motionssko, som er velegnet til spinning. Skoen er kendetegnet ved godt materiale, god pasform da indersålen er formstøbt. De 3 velcrolukninger giver god komfort og kraftoverførsel til pedalen. Passer til alle pedalsystemer.

Se prisen og find din størrelse her

 

Spinningsko Shimano Road SH-R065 Sortshimano-road-unisex-sh-r065

Ideel spinningsko til begyndere, som vil prøve kræfter med spinning. Skoen er fleksibel og nem at justere med 2 velcrolukninger. God og fleksibel indersål, som giver en god pasform. Skoen passer både mænd og kvinder, og til de fleste klampetyper.

Se prisen og find din størrelse her

 

GripGrab Cykelstrømper – Regular cut, Hvid

Cykelstrømper velegnet til spinning. Denne hvide cykelstrømpe fra GripGrab er en let og elegant cykelstrømpe med regular cut. Sommer sokkerne er lavet i Coolmax®, som gør strømperne perfekte til cykling i varmt vejr.

Se prisen og find din størrelse her