Cykelcomputer med GPS – De bedste fra Garmin

Cykelcomputer med GPS – De bedste fra Garmin
24 votes, 3.71 avg. rating (76% score)

garmin-cykelcomputer-med-gpsCykelcomputer med GPS kan give dig info hastighed og kilometertal, men den kan også blive din bedste træningsmakker og værdifuld, hvis du ikke kan finde vej. I denne artikel vil vi præsentere dig for nogle af Garmins bedste cykelcomputere med GPS.

Derfor skal du vælge en cykelcomputer med GPS

garmin-cykelcomputer-onMange mener, at en cykelcomputer med GPS være med til at øge din motivation og interesse for træning, fordi den giver dig masser af muligheder end den gængse cykelcomputere. GPS´en kan bruges som ruteredskab, og du kan lave og gemme dine egne ruter. Du kan også monitorere din træning via puls- eller kadencemåler, ligesom cykelcomputeren også lader dig overføre din træningsdata trådløst via bluetooth.

Ja, og så er GPS´en jo helt ideel, når du vil se og bearbejde dine træningsdata på eksempelvis Strava, Endomondo eller Garmins eget ‘Garmin Connect‘, hvor du kan uploade kilometertal, tider, ruter, højdemeter og så kan du konkurrere med venner og bekendte. Hvis du er typen, som gerne vil forbedre din træning, så skal du vælge en cykelcomputer med GPS.

Som du kan se på billedet, er cykelcomputeren nem at montere i cyklens cock pit, så du kan følge din rute, holde øje med data eller betjene den, mens du er på cyklen.

Hvorfor en cykelcomputer fra Garmin?

Der findes flere spillere på markedet, men Garmin er én af de største og mest nævneværdige producenter. Garmin har i flere år specialiseret sig i navigationssystemer, og til cykelverdenen producerer Garmin sportsnavigation til alle niveauer – fra cykelmotionisten til den professionelle rytter.


Garmins seneste skud på stammen: Garmin Edge 1030

Fordelen ved en cykelcomputer fra Garmin ligger bl.a. i alle dens funktioner og muligheden for at udvide med topografiske kort. Garmins cykelcomputere er også den foretrukne GPS indenfor mountainbike, hvor du kan få topografisk kort og ruter med de danske skove. Du kan jo både bruge din GPS cykelcomputer på landevejen og i skoven.

De 7 mest populære cykelcomputere fra Garmin

Vi har samlet syv af de cykelcomputere fra Garmin, som vi mener henvender sig til cykelmotionisten – uanset niveau og behov.

Cykelcomputer Garmin Edge 1030 GPS

Garmin Edge 1030 er en opdatering af Edge 1000. Designet er slankt med en stor 3,5″ touchskærm, samt en lovet batterilevetid på op til 20 timer. GPS´en tilsluttes med ANT+, Wi-Fi eller Bluetooth, så du kan tilpasse den cykel- og motionsapps du bruger. Derudover er der i denne model fokus på rytter til rytter meddelelser, kort, Trendline Popularity Routing, indlæsning af dine favoritruter samt navigationsværktøjer, som er kompatibel med Garmins cykeltilbehør.

Se prisen på Garmin Edge 1030

 

 

garmin-edge-1000-med

Cykelcomputer Garmin Edge 1000 GPS

Her får du Garmins flagskib inden for cykelcomputere, og foruden alle de gode funktioner en cykelcomputer skal have, får du også pulsur, kadence- og speedsensor, en stor 3″ touch skærm, Europakort, WIFI og Bluetooth og meget mere. Her er kvalitet og cykelcomputer for alle pengene, og masser af muligheder for dig som er interesseret i godt grej, og dig som vil arbejde seriøst med din cykeltræning.

Se prisen på Garmin Edge 1000

 

Cykelcomputer Garmin Edge 820 GPS

Edge 820 er udstyret med mange smarte funktioner, og den kan kobles på både pulsbælte, speedsensorer og kadencesensorer. Edge 820 har samme størrelse som Edge 520, og den er udstyret med en touchskærm med en høj opløsning, der er yderst nem at betjene, og som også kan betjenes med handsker. Edge 820 har et lækkert design, som gør den nem at have med; og de mange funktioner vil enhver cykelentusiast sætte pris på.

Se prisen på Garmin Edge 820 GPS

 

 

cykelcomputer-garmin-edge-810-med

Cykelcomputer Garmin Edge 810 GPS

Med Garmin Edge 810 får du en cykelcomputer med en stor skærm, der kan give dig overblik over alle aspekter af din træning. Ud over de gængse funktioner fra Garmin, fås cykelcomputeren med en stor 3″ touch skærm, Europakort og Bluetooth. Cykelcomputeren er velegnet til cykelmotionister på flere niveauer, men i særdeleshed til dig, som ser muligheder i GPS´ens mange funktioner og som vil arbejde seriøst med din cykeltræning.

Se prisen på Garmin Edge 810

 

garmin-edge-520-med

Cykelcomputer Garmin Edge 520 GPS

Garmin Edge 520 er lillebroderen til 810´eren, men lad dig ikke narre. GPS´en har bl.a. Pulsmåler, hastighedssensor, kadencesensor og trods det kompakte design, har Garmin udstyret Edge 520 med en 2,3″ skærm med høj opløsning, der giver et godt billede under alle lysforhold. Cykelcomputeren er velegnet på alle niveauer, og et godt sted at starte, hvis du vil have en cykelcomputer af god kvalitet i et ordentligt prisleje.

Se prisen på Garmin Edge 520

 

Cykelcomputer Garmin Edge 20

Klassens mindste GPS-cykelcomputer, som giver dig mulighed for at registrere hvor langt, hvor hurtigt og hvor meget du cykler. Med Garmin Edge 20 slipper du for lange og komplicerede opsætninger, når du har tændt for cykelcomputeren og trykket start, er den klar. Cykelcomputeren er kompakt og holdbar, og velegnet til hverdags- og træningsture. Det kompakte design gør også, at cykelcomputeren er ideel at medbringe på ferier og rejser.

Se prisen på Garmin Edge 20

 

 

garmin-edge-touring

Cykelcomputer Garmin Edge Touring Plus

Touring Plus GPS´en er en anden boldgade, da den er udviklet med henblik på at understøtte dig i at ‘finde vej’ i stedet for at monitorere din træning. Det gør Touring Plus velegnet til almindelig cykling, mountainbiking og i særdeleshed turcykling. Kort og godt: Garmin Edge Touring Plus er navigation hjælper dig med at finde vej, og den kan lave cykelruter ud fra dine krav.

Se prisen på Garmin Edge Touring

 

Mangler du tilbehør til din Garmin GPS?

Garmin leverer et bredt sortiment af tilbehør, ekstraudstyr og reservedele til deres cykelcomputere. Du finder alt fra covers, pulsure, kadencesensor, frontbøjler, holdere, fjernbetjening, pods, velcroremme, navigationskort og lignende udstyr, som kan tilsluttes eller bruges sammen med din Garmin cykelcomputer.

garmin-gps-tilbehoer

 

Se hele oversigten med tilbehør til Garmin cykelcomputere her

 

Andre cykelcomputere med GPS (som ikke er Garmin)

Vi har samlet et par forskellige andre cykelcomputere med GPS fra bl.a. Sigma og Polar