Cykeltrøjer med lange ærmer – Hold varmen når du cykler

Cykeltrøjer med lange ærmer – Hold varmen når du cykler
10 votes, 4.00 avg. rating (81% score)

cykeltroejer-lange-aermerDu har brug for en god langærmet cykeltrøje, når du cykler mtb og landevej i sidst på efteråret og om vinteren. Denne artikel vil vise dig nogle gode langærmede trøjer, som passer til de fleste behov og budgettet.

En langærmet cykeltrøje er en god investering

En cykeltrøje med lange ærmer er et must,  når du træner i det sene efterår og om vinteren. Det er vigtigt, at du investerer i en trøje, hvor materialet både sørger for at du kan holde varmen, samtidigt med huden får lov at ånde, så sved og fugt, kan udledes fra trøjen. Cykeltrøjen skal selvfølgelig også have en høj grad af vind- og vandtæthed. Tilsidst skal du være opmærksom på, at cykeltrøjen er praktisk anvendelig med praktiske lommer, lynlåse og funktioner, så du kan bære alle dine ting og, de er til at komme til uden, du skal have trøjen af og lign.

Priser og størrelser

Du skal regne med at en god trøje koster lidt ekstra. Til gengæld kan du bruge den i mange år, og investerer du i kvalitet, kan du være sikker på, at du kan holde varmen på cyklen, selv når det er rigtigt koldt. Med andre ord: Køb en trøje, du kan bruge i foråret og til efteråret. Husk, den skal ikke være for lille, for du skal kunne have en god svedundertrøje indenunder. Det er vigtigt at finde den rigtige størrelse, så vi har knyttet en størrelsestabel til hver trøje – alt du skal gøre er bare at klikke og finde din størrelse.

7 cykeltrøjer til cykling efterår og vinter

 

Astral Cykeltrøje 2374 lange ærmer

astral-cykeltroeje-lange-aermer-sort-groen-hvidLangærmet komfortabel cykeltrøje fra Astral med god pasform. Der er en silikonekant nederst i ryggen, som gør at trøjen bliver på sin plads. Materialet er polyester som er hurtigtørrende, og den gennemgående lynlås gør at man hurtigt kan lukke og åbne. Der findes en mindre lynlåslomme bagpå, hvor man kan opbevare værdigenstande såsom penge, kreditkort eller sygesikringskort.

Se prisen og find din størrelse på trøjen

 

 

Sort Astral 882 Cykeltrøje Langærmet

astral-lang-aerme-cykeltroeje

Et andet bud på en langærmet cykeltrøje fra Astral. Trøjen har quick dry, så du hurtigt tørrer igen efter at have svedt på cykelturen. Gennemgående lynlås så trøjen er let at tage af og på. “Click” lynlås som gør, at lynlåsen ikke rasler. Der er to åbne lommer på ryggen samt en lille med lynlås til f.eks. mønter eller mobiltelefon.
Forneden er der silikone indvendigt så blusen ikke glider op under brug. Ingen irriterende mærkater som kan kradse; vaskeanvisning mv. er trykt på stoffet.

Se prisen og find din størrelse på trøjen

 

 

SUGOi Hotshot Pro – Thermo cykeltrøje

sugoi-hotshot-thermo-cykeltroeje-

Cykeltrøje  fra Sugoi i den lidt dyrere ende. Trøjen er en termo cykeltrøje med masser af praktiske funktioner og detaljer. Cykeltrøjen består af Zeroplus, der er en kombination af polyester og spandex. Disse materialer sørger for en effektiv isolering, samtidigt med huden får lov at ånde. Trøjen er udstyret med hele fire lommer, hvor brystlommen kan fungere som medieport til headset.

Se prisen og find din størrelse på trøjen

 

 

Cykeltrøje Xtreme X-Artic

extreme-cykeltroejeXtreme langærmet cykelbluse i thermopile tekstil med høj hals og sluf til lynlåshovede. Der er 3 åbne lommer bagpå. Cykeltrøjen benyttes før vinterjakken tages i brug, enten alene eller sammen med en vind- og eventuelt vandtæt vest. Lynlåsen er dækket ved halsen så den ikke generer. Indvendigt er der siliconerib så blusen sidder tæt til og ikke skrider op under brug. Velegnet til temperatur fra 5-16 grader.

Se prisen og find din størrelse på trøjen

 

 

Astral cykeltrøje lange ærmerastral-lang-aerme-cykeltroeje-retro

Kvalitetstrøje fra Astral. Her får du en tætsiddende langærmet cykeltrøje, som er designet i et klassisk tidløst design. Cykeltrøjen er produceret i et behageligt elastisk materiale, der sikrer at trøjen giver en god pasform. Velegnet til forårsbrug og kan anvendes, med eller uden cykeljakke. Trøjen er udstyret med en blød indsyet silikonekant ,der sørger for at trøjens form, ikke ændres i siddeposition. Trøjen har 3 lommer og en en lynlåslomme.

 

Se prisen og find din størrelse på trøjen

 

cykeljakkeAstral Cykeltrøje – Efterår

Cykeljakke fra Astral der er produceret i polyester og designet med vindtæt og vandtætte materialer, så jakken også kan bruges både i efterår og vinter. Den gule neon-farve gør dig nem at se i skoven og på landevejen. Cykeljakken har bl.a en høj hals, lommer bagpå og foran, og den er åndbar mens indersiden er foret med fleece. Cykeljakken er lavet 100% polyester. Fås i Large, medium, small, x-large, x-small, xx-large, xxx-large.

 

 

Se prisen og find din størrelse på trøjen

 

 

cykeljakke-extreme
X-treme Cykeljakke Vinter

Denne cykeljakke er udviklet til vinterbrug. Jakken er har et enkelt og lækkert design med gennemgående lynlås og fire lommer. Den er velegnet til både race og MTB og har re lommer bagpå samt samt fine detaljer, der beskytter dig mod kulde og regn. Jakken er så varm, at du kan nøjes med at køre med en kortærmet cykeltrøje indenunder. Jakken fås i m, l, xl, xxl, 3xl, 4xl.

 

Se prisen og find din størrelse på jakken