Grand Prix Aarhus: Et motionscykelløb i professionelle rammer

Grand Prix Aarhus: Et motionscykelløb i professionelle rammer
12 votes, 3.92 avg. rating (79% score)

aarhus-grandprix-cykelloebLørdag d. 13. august afholdes den første udgave af Grand Prix Aarhus – en ny klassiker i Aarhus – smilets by, der byder på et professionelt setup med stor fokus på sikkerhed.

Mange cykelmotionister har oplevet ubehagelige og farlige episoder, når de har kørt motionsløb. Sikkerheden og skiltningen er ikke altid i top i de danske motionsløb, men det vil Aarhus Motion nu lave om på. I det nye Grand Prix
Aarhus er sikkerheden første prioritet.

”Vi har sat os for at lave et motionsløb, hvor sikkerheden er i fokus. Det indebærer blandt andet, at skiltningen og sikkerheden i løbet vil være i top. Vi har flagposter ude på ruten til at vise vej, ligesom vi har race marshalls på
motorcykler, der guider rytterne sikkert rundt,” fortæller løbsansvarlig Thomas Glud.

Tilmeld dig Grand Prix Aarhus her

Et professionelt setup

Den øgede fokus på sikkerhed er en del af det professionelle setup, som Grand Prix Aarhus tilbyder. Løbet henvender sig til cykelmotionister, der ønsker at få en idé om, hvad det vil sige at være professionel cykelrytter. ”Der vil være følgebiler og mekanikere med rundt på ruten, så rytterne har mulighed for at få hjælp ved mekaniske problemer, og som løbets bagtrop vil der være et fejeblad, der sikrer, at alle ryttere kommer sikkert i mål. Vi har lavet et professionelt setup hele vejen rundt, både hvad angår sikkerhed, vejvisning og mekanikerhjælp,” lyder det fra Thomas Glud.


Se mere om motionscykelløbet Grand Prix aarhus

Rammerne er dermed sat for en perfekt cykeloplevelse, og der er lagt op til et brag af en cykelfest. Når de 500 ryttere kommer i mål, vil der blive serveret grillpølser og fadøl, så der kan blive tanket op efter 100 hårde kilometer.

Fakta om Grand Prix Aarhus:

  • Løbet strækker sig over 100 kilometer og 1000 højdemeter
  • Der er fuld fokus på sikkerhed, og der er garanti for god skiltning
  • Løbet har et professionelt setup med motorcykler, mekanikere og følgebiler
  • Løbet afholdes den 13. august med start og mål på Kongevejen i Aarhus
  • Der er plads til 500 deltagere